غذاها و مزه ها
بخش اول (۱)
مزه ی غذاها تا حدودی می تواند نشانگر مزاج آنها باشد.
غذای ترش :
معمولا مزاج سرد و خشک
مصرف زیاد آنها لاغرکننده بدن است
ناسازگار با طبیعت بوده و باعث سرعت پیری می شود.
از تولید صفرا و جوشش خون جلوگیری می نماید.
از ایجاد انسداد در مجاری بدن جلوگیری می کند
رفع گرمی و تشنگی ناشی از غذای شیرین میکند.
مضر اعصاب بوده و ضرر آن با غذای شیرین کم شده و غذای شور نیز مانع نفوذ آن به اعصاب می شود .
( به همین دلیل توصیه می شود معمولا بصورت ترش و شیرین استفاده شود )
ایجاد آروغ ترش و سوزش معده می کند که غذای شور این حالت را کاهش می دهد.
غذای شیرین:
مزاج معتدل و گرمی دارد ، اگر شیرینی زیاد باشد گرم و خشک است.
خاصیت غذایی زیاد دارد .
سازگار با طبیعت و چاق کننده است.
سردی غذای ترش و ضرر ناشی از آن بر روی اعصاب را رفع می کند.
رفع ضرر آن با غذای تلخ است.
مصرف زیاد آن ایجاد انسداد و گرفتگی در مجاری و عروق مختلف بدن می نماید .
این مطلب ادامه دارد . . .
سلامت و تندرست باشید
دکتر ریحانه معینی
دکتر نرجس گرجی
@drmmohebbi