آخرین مطلب

غله کینوا چیست

🌱 آیا در مورد کینوا اطلاعات دارید؟

🔸کینوا یک شبه غله است که امروزه به عنوان یک ابر غذا معرفی شده و به خصوص در رژیم های لاغری جایگزین برنج و ماکارونی می گردد
🔸دارای طعم شیرین تا تلخ و برخی آن را شبیه طعم فندق دانسته‌اند
🔸به روش های مختلفی پخته و در غذاهایی مانند کوفته، انواع سالاد و یا حتی در وعده صبحانه مورد مصرف قرار می گیرد
🔸این گیاه با نام علمی Chenopodium quinoa اخیرا در ایران هم مورد کشت قرار گرفته
🔸انواع سفید، قرمز و سیاه دارد

🔶به نظر می رسد مزاج آن از نظر گرمی و سردی، معتدل اما مایل به خشکی است

🔰 ارزش غذایی کینوا:

🔺فیبر بالاتر و قند کمتر نسبت به برنج
🔺پروتئین کامل است (۹ اسید آمینه ضروری که در بدن تولید نمی شود را دارد)
🔺شاخص گلایسمیک نسبتا پایین دارد (باعث افزایش سریع قند خون نمی گردد)
🔺فاقد گلوتن و مناسب افراد سلیاکی
🔺حاوی آنتی اکسیدان و مواد معدنی مانند منیزیوم، آهن و روی بیشتر نسبت به سایر غلات

‼️افراد دارای سنگ کلیه آن را به دلیل اگزالات بالا مصرف نکنند
‼️مادران باردار و شیرده برای مصرف با پزشک خود مشورت نمایند

خواص_خوردنیها

🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official