آخرین مطلب

خاصیت کباب در طب سنتی

🟫 کباب در طب سنتی //

🍢مزاج: گرم و خشک (بسته به نوع گوشت میزان گرمی و خشکی شدت و ضعف دارد).

🍢خواص: اشتها آور، خونساز، تقویت نیروی جنسی و گرم کنندهء کل بدن به ویژه کلیه‌ها،
مفید برای معده‌های مرطوب و کسانی که فصد و حجامت کرده‌اند.

⚠️خوردن آب پس از کباب، به ویژه کباب ماهی بسیار مضر است.

مصلحات: سماق، گشنیز، فلفل، سکنجبین، اطریفل

📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی

@mahdyarteb