7⃣ هفت نکته دربارهٔ غذاهای خمیری
🖋 مجید انوشیروانی، طبیب، دکترای تخصصی طب ایرانی
▪️خوب حقیقتاً درست نیست هیولاسازی کنیم و ماکارونی را تا این اندازه ترسناک نشان بدهیم ولی خیلی بهتر است که:
۱. کمتر غذاهای خمیری مانند ماکارونی و پاستا و نودل و پیتزا بخوریم.
۲. تا جایی که ممکن است این غذاها را در وعدهٔ شام مصرف نکنیم.
۳. ذائقهٔ کودکان را به غذاهای خمیری کمفیبر و فراوریشده عادت ندهیم.
۴. کودکانی را که به ماکارونی و پاستا و… خیلی رغبت دارند، تشویق کنیم در کنار این غذاها سبزی تازه یا سالاد هویج و سبزیجات هم بخورند.
۵. ادویهٔ مصلح مانند آویشن و مرزهٔ خشک و دارچین را به ماکارونی و پیتزا و نودل و… اضافه کنیم.
۶. با این غذاها ماست و دوغ و آب سرد و سالاد گوجهخیار نخوریم.
۷. کودکان را به ورزشهای هوازی و بازیهای گروهی تشویق کنیم.
منبع:
@Hikmatbasedmedicine
دکترمجیدانوشیروانی
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
در کانال ما #انجمن علمی طب سنتی ایران
مثبت_سلامتی| عضو شوید🗓
توصیههای ناب سلامتی 👇
📱 @persianmedicine
📱https://eitaa.com/persianmedicine
💻 https://www.itma.ir/
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی