آخرین خبرها

مضرات تغذیه های خمیری

7⃣ هفت نکته دربارهٔ غذاهای خمیری
🖋 مجید انوشیروانی، طبیب، دکترای تخصصی طب ایرانی

▪️خوب حقیقتاً درست نیست هیولاسازی کنیم و ماکارونی را تا این اندازه ترسناک نشان بدهیم ولی خیلی بهتر است که:

۱. کمتر غذاهای خمیری مانند ماکارونی و‌ پاستا و نودل و پیتزا بخوریم.

۲. تا جایی که ممکن است این غذاها را در وعدهٔ شام مصرف نکنیم.

۳. ذائقهٔ کودکان را به غذاهای خمیری کم‌فیبر و فراوری‌شده عادت ندهیم.

۴. کودکانی را که به ماکارونی و پاستا و‌… خیلی رغبت دارند، تشویق کنیم در کنار این غذاها سبزی تازه یا سالاد هویج و سبزیجات هم بخورند.

۵. ادویهٔ مصلح مانند آویشن و مرزهٔ خشک و دارچین را به ماکارونی و‌ پیتزا و‌ نودل و… اضافه کنیم.

۶. با این غذاها ماست و‌ دوغ و آب سرد و‌ سالاد گوجه‌خیار نخوریم.

۷. کودکان را به ورزش‌های هوازی و بازی‌های گروهی تشویق کنیم.
منبع:
@Hikmatbasedmedicine

دکترمجیدانوشیروانی

🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️

در کانال ما #انجمن علمی طب سنتی ایران

مثبت_سلامتی| عضو شوید🗓

توصیه‌های ناب سلامتی 👇
📱 @persianmedicine
📱https://eitaa.com/persianmedicine
💻 https://www.itma.ir/