خواص و نحوه مصرف شربت فومیسل:
این شربت ترکیبی از نسخه های مرحوم شیخ الرئیس علیه الرحمه می باشد که برای انسداد عروق قلب به کرات تجربه شده است و برای بیمارانی که گرفتگی عروق را دارند تجویز می شود.
مکانیسم ترکیبات شربت فومیسل به این صورت است که با نفوذ به عمیق ترین نقاط بدن ، رسوبات بلغمی و سوداوی را بیرون کشیده و از بدن دفع میکند.
در حقیقت افزایش بلغم و سودا یکی از اصلی ترین دلائل سکته مغزی و قلبی می باشد . که استفاده از این فراورده به پیشگیری و درمان آن کمک می کند.
سیر باعث کاهش چربی خون و دفع غلظت از خون می شود و به عبارتی باعث باز شدن انسداد می شود .
لیمو باز کننده عروق ، ضد چربی خون و از بین برنده سودا است .
زعفران هم تاثیر سریعی بر روی قلب می گذارد.
عسل هم به خاطر لطافت خاص که دارد ، دارو را به عضو مورد نظر که قلب می باشد می رساند .
مواد تشکیل دهنده شربت فومیسل شامل ﺳﻴﺮ، آﺑﻠﻴﻤﻮ، ﻋﺴﻞ و زﻋﻔﺮان می باشد.
خودتونم میتونید تهیه کنید
خواص بی نظیر این ترکیب:
به عنوان یک درمان گسترده مورد استفاده قرار میگیرد، که شامل موارد زیر میشود:
درمان خستگیهای زودرس
درمان بیماریهای التهابی مانند سینوزیت، لارنژیت و مننژیت
کمک به درمان بیماریهای عصبی مانند پارکینسون و اماس (MS)
رفع انسداد عروق قلبی
درمان فلج ناشی از سکته مغزی
کاهش سردرد و ورمهای سرد
درمان عرق کف دست و تعریق زیاد به صورت عمقی
کاهش اشتها و کمک به کنترل وزن برای درمان چاقی سرد (شحمی)
رفع سرمازدگی دست و پا و ناراحتی اندامها
نحوه تهیه معجون فوق العاده فومیسل:
مواد زیر برای تهیه معجون سیر و لیمو لازم است:
لیمو۵ عددحبه سیر۳۰ عددآب۱ لیتر
طرز تهیه معجون سیر و لیمو آسان است و شما در یکچشم بههم زدن برای چند هفته خود معجون درست میکنید. ابتدا باید لیموها را از وسط نصف کنید. سپس هستههای آنها بادقت خارج کند. حواستان باشد هستهای در لیموها جا نگذارید وگرنه باید مزه این هستههای تلخ را در این معجون تحمل کنید. بعد از اینکه هستهها را جدا کردید، به سراغ پوست گرفتن سیرها بروید. اگر سیر را از قبل در آب بخیسانید، پوست آن راحتتر جدا میشود.
حالا باید لیموها و سیرها را در مخلوطکن بریزید. این ترکیب را درون یک قابلمه بریزید و یک لیتر آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر جوشیدن آن بمانید. فقط حواستان باشد که بلافاصله بعد از جوشیدن، زیر گاز را خاموش کنید. این معجون نباید زیاد جوشیده شود. این کار طعم و خواص آن را تغییر میدهد. در نهایت مخلوط را از صافی رد کنید و درون بطری در یخچال نگهداری کنید.نحوه مصرف این معجون:
معجون سیر و لیمو را میتوان قبل یا بعد از وعدههای غذایی مصرف کرد. طریقه مصرف آن بستگی به وضعیت جسمانی شما دارد. اگر بدن سالمی دارید و متوجه مشکل جدی در بدن خود نشدهاید، بهتر است روزی ۲ بار و به مدت ۳ هفته قبل از وعدههای غذایی ناهار و شام نصف استکان معجون بنوشید.
از طرف دیگر، اگر با معده خالی خوردن این معجون سختتان میشود، این کار را بعد از اتمام هر وعده انجام دهید. شما باید برای ۳ هفته این برنامه روزانه را داشته باشید. بعد از آن یک هفته به خودتان استراحت دهید و دوباره این برنامه ۳ هفتهای را شروع کنید. این ۶ هفته مصرف معجون برای یک سال شما کافی است.
@mahdyarteb
کانال دکترغلامرضا کریمی طب سنتی دراصفهان