آخرین خبرها

کبد چرب و راهکارهای درمانی بر مبنای طب سنتی

🔴درمان کبد چرب🔴

🔴درمان کبد چرب🔴

🔵آیت الله ضیائی🔵

🎾بخش اول🎾

✅✍اقسام بیماری إلتهابی کبد(هپاتیت = کبد چرب):

آ. هپاتیت A = یرقان عادی، ب. هپاتیت B = یرقان پیشرفته، پ. هپاتیت C = یرقان مجهول، ت. هپاتیت D، ث. هپاتیت E

💟👈علائم بیماری کبدی:

۱⃣در مراحل ابتدائیِ بیماریِ کبدی، کاهش سطح هوشیاری، بیدارخوابی شبانه، خواب زیاد روزانه و پرخاشگری وجود دارد،

۲⃣در مراحل حادّ بیماری کبدی، خستگی و تهوّع وجود دارد،

۳⃣در موارد مزمن بیماری کبدی، کاهش اشتها و اسهال وجود دارد

۴⃣در موارد کم‌کاری کبدی، درد و خارش پوست بدن وجود دارد،

۵⃣در موارد کم‌کاری پیشرفته کبد، قرمزی کَفِ دست و زردی تمام پوست بدن وجود دارد.

Ⓜ️عوامل ایجاد کبد چربⓂ️

۱⃣چاقی و إضافه وزن، چربی‌خون بالا مخصوصاً تری‌گلیسرید خون.

۲⃣کاهش سریع وزن دادن.

۳⃣دیابت نوع دو (قند شیرین).

۴⃣کم‌تحرّکی‌و پُرخوری (که باعث چاقی‌شکم، ناشـی‌از تجمّع‌چربی و مقدمۀ بیماری‌هایی مانند: فشارخون، قندخون، مشکلات قلبی و مغزی و بخصـوص کبدی می‌شـود)‌و عدم‌نرمش‌و عدم ‌ورزش

۵⃣مصرف چربی زیاد و غذاهای‌چرب (کله‌پاچه، جگرسیاه، خامه، سرشیر، روغن‌جامد‌و…) و سرخ کردنی و سوء تغذیه و غذای مانده. و مرحوم دکتر سیادتی فوق تخصص بیماری های عفونی گوید: مصرف زیاد سرخ کردنی برای کبد مضرّ است.

۶⃣مصرف روغن‌هیدروژنه مانند روغن‌جامدو مصرف‌چربی‌اشباع مانند روغن‌ بادام‌شیرین، روغن‌نارگیل‌و مصرف روغن‌صنعتی مانند روغن پالم (روغن درخت نخل‌روغنی) و روغن صنعتی زیتون (روغنِ فشارِ سوّم زیتون است)

۷⃣تخم مرغ زیاد خوردن، کوکو، ته دیگ، روغن جامد، میوۀ موز و …

۸⃣تجمع چربی در سلول های کبدی و إزدیاد آنزیم های کبدی.

۹⃣مقاومت بدن در مقابل أنسولین (دکتر سیّد حسین هاشمی، کارشناس ارشد یا فوق لیسانس فیزیولوژی انسانی) [أنسولین تزریقی سه‌نوع ساخته شده: أ. أنسولین شیری‌رنگ که از گاو گرفته می‌شود (أنسولین طولانی أثر)، ب. أنسولین کریستال که رنگ آن شفّاف است، ج. مخلوطی از آندو که أخیراً ساخته شده]

🔟مصرف ألکل (در طب داخلی هاریسون، طب داخلی نلسون، طب داخلی سیسیل، طب داخلی جان اسمیت) و خوردن مَست کننده‌ها.

👈۱۱اسانس‌های شیمیائی، فست فودها، کافئین زیاد

👈۱۲آب آلوده، شیر مانده، جگر مانده، گوشت مانده.

👈۱۳٫سموم شیمیائی و آفت‌کُش‌های شیمیائی (ایجاد سرطان‌کبد و ایجاد سرطان معده و ایجاد ناباروری و ایجاد کودکان ناقص‌الخلقه می‌کنند)

👈۱۴٫ داروهای شیمیایی که بر روی کبد أثر سوء دارد، مثلا دکتر سید وهّاب بُنَـکدار متخصص کلیه و مجاری ادرار گوید: مصرف زیاد آنتی‌بیوتیک با وجود عفونت داخلی و مصرف آنتی‌بیوتیک بدون وجود چرک و عفونت داخلی، در هر دو صورت برای کبد و کلیه‌ها، مضرّ است.

👈۱۵٫مصرف‌مُداوِم استامینُوفِن، ضِدِّ تَب، آسپرین‌و برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها (زمینه ساز هپاتیت و سرطان کبد و… است)

👈۱۶٫ زیاده‌روی در مصرف ریشۀ گیاه کَوَر (کبر)

👈۱۷٫دکتر دریانی فوق‌تخصص‌کبد گوید: داروهای کورتون‌و آمپول‌های غیر استروئیدی [ضیائی گوید: ۱۵بیماری می‌آورد که یکی‌از آنها کبدچرب است]

👈۱۸٫ آب بسیار سرد (به اصطلاح عُرفی آب تَگَری)

👈۱۹٫گیاه‌پاخر (به کبد آسیب‌میزندو مصرف‌زیاد آن سرطان‌کبد می‌آورد)

👈۲۰٫ جرّاحی بواسیر (باعث ایجاد سرطان کبد)

👈۲۱٫ برگ‌و ریشۀ گیاه آذان الحمار (گرچه این گیاه ضِدِّ تومور است ولی مصرف‌زیاد یا مصرف‌مداوم آن، سرطان‌کبد می‌آورد،و مصرف این گیاه ابتداءً بیماریHVOD یعنی بیماری انسداد ورید کبدی می‌آورد)

👈۲۲٫ زیاده‌روی در مصرف ذُرّت توأم با کم‌تحرّکی (باعث ایجاد کبدچرب و بزرگی کبد می‌شود)،

👈۲۳٫ مصرف زیاد رازیانه

🎾علاج و درمان کبد چرب🎾

👈۱٫ ۵% الی ۱۰% کاهش اضافه‌وزن زیرنظر کارشناس داشته‌باشید

👈۲٫ محدودیّت سنجیده در مصرف کالری داشته‌باشید، یعنی کودکان‌چاق نیم‌کیلو درهفته ‌و بزرگترهای چاق دوکیلو درهفته بیشتر وزن کم‌ نکنند.

👈۳٫ کاهش تری گلیسرید خون …

👈۴٫ کاهش مقاومت بدن در مقابل أنسولین.

👈۵٫ حذف و یا کنترل داروهای مصرفی زیر نظر متخصص.

👈۶٫تمشک‌تازه، توت‎فرنگی غیر برّاق، کلم‌بِرُوکلی‌خام در جیرۀغذائی باشد

👈۷٫ مصرف روزانه زرد آلو یا کِشتۀ زرد آلو (بدون گوگِرد) برای تصفیّۀ کبد مفید است (مرحوم دکتر شیخ).

🔵ایت الله ضیایی🔵

🎾بخش دوم🎾

✅۸⃣مصرف میوه‌جات طبیعی رسیده‌و سبزی‌جات تازۀسالم در جیرۀ غذایی روزانه باشد و نان سبوس‌دار بخورد. در علم‌تغذیه گویند: ۵ الی ۷ بار، ولی ما می‌گوییم در ۲۴‌ساعت، سه‌بار میوه مصرف شود (یعنی صبح ناشتا: هویج زرد، در بین روز: زردآلو، بعدازغذا: سیب رسیدۀ شیرین) و سه‌بار سبزی (یعنی کاسنی، کاهو بدون‌سُس و کلم بروکلی بهمراه غذا)، توجّه داشته‌باشید که این میوه‌جات و سبزیجات علاوه بر فیبر و ویتامین‌ها و أملاح، مواد آنتی اکسیدان هم دارند.

✅۹⃣آب آشامیدنی سالم تازه ۴ لیوان و آب جوش تازۀ ولرم ۴ لیوان در ۲۴ ساعت نوشیده شود (یعنی هر ۶ ساعت دو لیوان).

✅🔟در مناطق خشک و نیمه خشک هر روز خوردن نیم گِرَم زعفران و در مناطق شَرجی و رطوبتی یک گرم (پروفسور ظِلُّ الرّحمان از هندوستان و دکتر سیّد محمّد هاشمی از ایران).

✅۱۱٫پروفسور ظِلُّ الرّحمان از هندوستان: برگ کاسنی و برگ تاجریزی (عِنَبُ الثَّعلَب) و برگ تُرُب را پودر کرده و به نسبت مساوی مخلوط نموده‌و سپس جوشانده و هر ۸ ساعت یک قاشق چای‌خوری بخورد (دکتر کُردأفشاری گوید:اگر شاهتره به این‌ترکیب اضافه‌شود، بهتر است)

✅۱۲٫ به افرادِ لات و نیمچه لات گوییم: ألکل و مُسکرات نخورید.

✅۱۳٫ هر روز دو لیوان آب سیب طبیعی تازه، و یک عدد کدو مسمّی (کدو خورشتی) با پوستش مصرف شود.

✅۱۴٫ از بهترین داروهای طبیعی، سکنجبین عُنصُلی است (دکتر سید احمد ثاقبی، متخصّص ارولوژی و فوق تخصّص نفرولوژی و رئیس دانشکده طبّ سنّتی مشهد).

💟علّامه‌ ضیایی گویند طرز ‌تهیّۀ سکنجبین عُنصُلی: ۲ کیلو سرکۀ طبیعی سیب+ ۴ کیلو آب+ نیم‌کیلو پیاز عُنصُل (پیاز‌موش یا پیازدشتی)، مخلوط شوند و بمدّت یک ساعت جوشانده شوند و سپس ظرف را از روی شُعله برداشته، وقتی که از جوشش افتاد، و هنوز گرم است، صاف شود و مخلوط با ۵ کیلو عسل طبیعی شود.

✅۱۵روغن زیتون خوراکی (فشار اوّل پِرِسِیِ سرد) در جیرۀ غذائی باشد (یک قاشق غذاخوری با ناهار و یک قاشق غذاخوری با شام).

✅۱۶٫ حجامت خاص از لالۀ گوش یکبار توصیه می‌شود.

✅۱۷٫ هر روز خوردن نصف استکان تا یک استکان عرق طبیعی شاتره (شاهتره) [دکتر کُرد افشاری، استاد دانشگاه].

✅۱۸٫ دکتر سید محمد هاشمی: گیاه خارمریم [= عَلیَص=عُلَیَّص از تیرۀ مرکبان] دارای مادّۀ مؤثّره‌ای به نام سیلی‌مارین باعث أفزایش مادّه گلوتاتیون در کبد میشود که محافظت کنندۀ کبد (از صدماتی که بر اثر سموم ایجاد می‌شود) می‌باشد. توجّه: شوهران و همسران جوان، زیاده‌روی در مصرف خارمریم نکنند؛ زیرا عقیمی و ناباروری می‌آورد.

✅۱۹٫ مصرف تَه نشین سرکۀ سیر (نصف استکان)

✅۲۰٫ هر روز ۷ برگ سبزی کاسنی بخورد (کاهش دهنده حرارت صفراوی، نوسازی یاخته‌های کبدی، درمان یرقان)

✅۲۱٫ سوپ جعفری و جوشاندۀ ریشۀ جعفری (خانم مهندس نبیّ)

کبد چرب ناشی از چاقی و إضافه وزن:

علائم کبد چرب ناشی از چاقی و إضافه وزن: ۱ـ وجود خستگی، ۲ـ إحساس پُریِ معده، ۳ـ بیحالی مُفرِط، ۴ـ مشکلات گوارشی (دل پیچه، قرقره‌های شکمی و روده‌ای)

💟✅درمان کبد چرب ناشی از چاقی و إضافه وزن : ۱ـ کاهش وزن، ۲ـ کاهش دریافت موادّ غذایی پُرکالری، ۳ـ نرمش، ورزش، تحرّک کافی، ۴ـ داشتن رژیم غذایی سالم (یعنی: الف. کم چرب، ب. کم مصرف کردن پروتئین حیوانی، ج. بیشتر مصرف کردن سبزی‌ کاسنی، کلم بروکلی خام، کاهو بدون سُس و شاهتره به همراه غذا)

🔴درمان کبد چرب🔴

🔵ایت الله تبریزیان🔵

☑️✍بیشتر بیماری مربوط به کبد و چربی کبد به نحوه ی خوردن اب بستگی دارد. در شب ایستاده اب خوردن و تند تند اب خوردن و وسط غذا اب خوردن باعث چربی کبد میشود.همچنین استفاده ازروغن های نباتی و یا روغن های جامد امروزی سبب ابتلا به کبد چرب میشود.

🔵نشانه های کبد چرب🔵

🔶ترک روی زبان

🔶فشار اوردن کبد به قفسه ی سینه

🔶درد سمت راست شکم(جایی که کبد وجود دارد)

🔵درمان کبد چرب🔵

☑️✍خوردن دم کرده ی سنای مکی

چراکه دم کرده ی سنای مکی تمام چربی های بدن و شکم را دفع میکند .خوردن سنای مکی پشت سرهم یبوست شدید می اورد و باید با فاصله ی سه روز تا یک هفته مصرف شود چرا که مسهل پشت مسهل خوب نیست.

🔴درمان کبد چرب🔴

🔵دکتر ابوالحبیب 🔵

☑️✍عرق شاهتره + عرق کاسنی +سکنجبین (از هر کدام یک استکان در طول ۲۰ تا ۲۵ روز هر صبح ناشتا خورده شود) .

🔴درمان نارسایی کبد، ضعف و ناتوانی کبد وکبد چرب🔴

☑️✍ شاهتره ۱۵ گرم + زرشک ۱۰ گرم+ عناب ۱۰ گرم + ریشه کاسنی ۳۰ گرم + ناخنک ۳۰ گرم + ریشه ایرسا ۳۰ گرم + خارخاسک ۳۰ گرم

روزانه یک قاشق مرباخوری از پودر مخلوط فوق را در دو لیوان آب جوشانده، صاف کرده و قبل از هر غذا یک سوم از آن را میل کنید. (ایرسا= زنبق)

 🔴درمان کبد چرب🔴

🔵دکتر خیراندیش 🔵

☑️✍یکی از شایع ترین علل آن خوردن آب بین غذا و خوردن آب یخ در سایر اوقات می باشد.

☑️✍ درمان این بیماری ۶ ماه تا یک سال طول می کشد که اولین درمان ان ترک آب خوردن بین غذا و آب یخ میباشد.

☑️✍ مصرف سرکه انگبین (یک واحد سرکه انگور به اضافه ی ۲ واحد عرق نعناع به اضافه ی۲ واحد عسل)یک قاشق غذاخوری از ترکیب مواد مذکور را بایک لیوان آب مخلوط کرده و یک ساعت بعد از شام میل شود.

☑️✍بعد از سه ماه از مصرف کردن سرکه انگبین ماهی یک بار حجامت عام انجام دهید.

🔴کبد چرب الکلی🔴

☑️✍درمان:سرکه انگبین عنصلی یا اگر سرکه انگبین عنصلی نبود سرکه انگبین پیاز زعفرانی که فرح بخش است و سودا زدای مغز ودرمان کبد چرب می باشد مصرف کنید.

http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame&ref=share