آخرین مطلب

طریقه مصرف آرد جوانه ها و سبوس :

💊💊💊بسم الله الرحمن الرحیم

طریقه مصرف آرد جوانه ها و سبوس :
۱ . با جوانه و سبوس می توان نان پخت .
۲ . با جوانه و سبوس می توان انواع شیرینی ،کیک، بیسکویت ،شکلات و کلوچه را تهیه کرد.
۳ . جوانه و سبوس را می توان با تمام ادویه ها مخلوط کرد و در پخت غذاها به کار برد.
۴ . جوانه و سبوس را می توان در خمیر کتلت، همبرگر، کوکو، کباب و غیره به کار برد.
۵ . جوانه و سبوس را به جای رشته و بلغور برای لعاب آش و سوپ می توان به کار برد .
۶ . جوانه و سبوس را همراه با برنج مثل شوید خشک در تمام پلوها و چلو می توان طبخ کرد .
۷ . جوانه و سبوس را در آخرین مرحله پخت انواع خورش و خوراک می‌توان به غذا اضافه کرد .
۸ . جوانه و سبوس را در تمام دسرها ، بستنی ، ژله و غیره می توان به کار برد .
۹ . جوانه و سبوس را در تمام سالادها می توان ریخت .
۱۰ . جوانه و سبوس را مخلوط با ماست و دوغ و انواع ترشی ها می توان مصرف کرد.
۱۱ . جوانه و سبوس را همراه با انواع مربا ،عسل، خامه ، سرشیر ، ارده ، انواع شیره ، خرما ، پنیر و غیره می توان مصرف کرد .
۱۲ . جوانه و سبوس را در شکر پاش و نمک پاش می توان بر سر سفره غذا گذاشت و موقع خوردن با غذا مخلوط کرد.
۱۳ . با جوانه و سبوس می توان فرنی ، حریره بادام ، انواع حلوا ، کاچی ، برشتوک و غیره را تهیه کرد .
۱۴ . جوانه و سبوس را در آب میوه‌ها و سبزیجات ( مثل آب هویج ) ،شیر و شیر موز و انواع شربت ها می توان ریخت.
۱۵ . جوانه و سبوس در قهوه ، نسکافه و شکلات مضرات آنها را کاهش می دهد .
۱۶ . با آرد جوانه و سبوس می توان خمیر قطاب و باقلوا را تهیه کرد و مضرات آن ها را برطرف کرد.
۱۷ . جوانه و سبوس را می‌توان در پخت انواع دلمه و کوفته به کار برد.
۱۸ . جوانه و سبوس را می توان به جای آرد سوخاری به کاربرد.
۱۹ . با آرد جوانه و سبوس می توان نان پیتزا و لازانیا تهیه کرد و از مضرات آن ها کاست.
۲۰ . با آرد جوانه و سبوس به تنهایی می توان همبرگر گیاهی و فلافل تهیه کرد

/////////////////////////////////////////////

💊💊💊💊سبوس گندم
۱. از شانزده ماده غذایی گندم دوازده ماده آن در سبوس گندم است.
۲. درمان سرفه
۳. درمان زکام سخت
۴. برطرف کننده ی تنبلی کبد
۵. محرک حرکات دودی روده
۶. کمک به دفع و اجابت مزاج
۷. سرشار از املاح کلسیم، فلوئور و سیلیس
۸.سرشار از ویتامین های ب و
پ پ
۹. سوپ آن مناسب برای زنان باردار
۱۰. رفع کک و مک
ادامه دارد…
@Mahsoolat_kosar درتلگرام

//////////////////////////////////////////////

💊🌸 خواص جوانه نخود‌:

۱. با مصرف روزانه آن جوانی از دست‌رفته را باز یابید.
۲. موی سر را تقویت می‌کند.
۳. لک‌های پوستی را برطرف می‌کند و رنگ رخسار را باز می‌کند.
۴. قوای جنسی را تقویت می‌کند.
۵. باعث تخلیه کیسه‌صفرا شده و زردی چهره را برطرف می‌کند.
۶. خارش پوست، امراض مفاصل و استخوانی و عضلانی را بهبود می‌بخشد.
۷. باعث کاهش تب و برطرف‌کننده انواع عفونت‌های معده و روده، دهان و دندان، حلق و گوش و بینی، مجاری ادراری، زنان و غیره است.
۸. بازکننده عروق قلب.
۹. برطرف‌کننده واریس و عوارض بعد از سکته‌های مغزی و قلبی است.
۱۰. تقویت کننده و افزایش‌دهنده رشد کودکان است.
۱۱. اورام و جوش‌های پوستی را به مرور زمان از بین می‌برد.
۱۲. در انواع سرماخوردگی و آنژین‌ها مخلوط یک قاشق غذاخوری از آن با آب جوش بسیار موثر است.
۱۳. کلسیم، آهن، فسفر, ویتامین‌های گروه B و ۹۸ ریز مغذی دیگر همراه با پروتئین بالا در آن موجود است.
۱۴. با مصرف روزانه آن به پاکسازی کل بدن، کبد، روده‌ها و غیره بپردازید.
۱۵. علاوه بر آن به مبارزه با پوکی استخوان، آلزایمر، فشارخون، تیروئید، دیابت، ضعف جسمانی، ضعف حافظه، کلسترول، تری گلیسیرید و پیشگیری از انواع سرطان بپردازید.

🌸طریقه مصرف:

با پودر جوانه نخود مثل آرد برنج می‌توان حریر‌بادام و فرنی تهیه کرد و مثل آرد نخودچی می‌توان در تمامی غذاها، کتلت‌ها، شامی‌ها و کوفته‌ها به کار برد.
در نمک‌پاش و شکر‌پاش سر سفره بیاورید و در شیر، سوپ‌ها، آش‌ها، آبمیوه‌ها و همه غذاها بریزید و مصرف کنید.

#پودر_جوانه_نخود