آخرین مطلب

طرزتهیه رب سیب بر مبنای طب سنتی

🍎 روش پخت #رب_سیب 🍏

🔰 حدود ۳ – ۲ لیتر آب سیب را گرفته و به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم (مثلاً روی کتری یا قابلمه آب در حال جوش) قرار داده به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود.

🔰 آنقدر بماند تا به مرور آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست می‌آید.

🔰 آن را در شیشه های کوچک ریخته و بلافاصله درب آنها را بسته و شیشه ها را وارونه کنید تا حالت خلأ و کنسروی ایجاد شود و ماندگاری رب افزایش یابد.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه قم
@salamatkadeh_official