⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️با سرخ کردن دمایی بالاتر از ۱۵۰ درجه سانتی گراد به وجود می آید که باعث می شود بخش عمده ای از املاح معدنی، ویتامین ها و آنزیم های مهم و مفید مواد غذایی از بین برود.
غذاها دراثر سرخ شدن دیرهضم شده و سیستم گوارش بدن را مختل می کند و آن را خسته و فرسوده می سازد.
✅ توصیه می شود:
👈 به جای سرخ کردن از روش کباب پز یا بخار پز یا آب پز استفاده کنید
👈 سبزی قرمه را به جای سرخ کردن خشک کنید.
💠 کانال طب سنتی سورِنا
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com