آخرین مطلب

خربزه خوری خواص و یا مضرات آن براساس طبع افراد بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی

📚پرونده #خربزه (قاچ اول)

رسول اعظم(ص) می فرمایند: بر شما باد مصرف خربزه چرا که در آن ۱۰ ویژگی است:

۱⃣ خوراک است
۲⃣ نوشیدنی است
۳⃣ شستشو دهنده است
۴⃣ خوشبو کننده است
۵⃣ مثانه را می شوید
۶⃣ شکم را می شوید
۷⃣ آب کمر (مایعات تولید مثلی) را فراوان می سازد
۸⃣ نیروی همبستری(میل جنسی) را می افزاید
۹⃣ سردی مزاج را برطرف می کند
🔟 پوست را تمیز می کند.

نیاز خود را با خربزه برطرف کنید چرا که میوه بهشت است، در آن هزار برکت و هزار رحمت است، خوردنش شفای هر درد است.

“بحار الأنوار ، جلد ۶۲، صفحه ۲۹۷”

🌺با ما پرونده #خربزه را در کانال بفرمایید سلامتی ورق بزنید.

👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ

@Drmirghazanfari

///////////////////////////////////////////////

🔰 خربزه خوردن و پای لرز نشستن!

🔸طبیعت شیرین آن گرم و تر است.
❌ سریع به خلط غالب معده تبدیل می شود و لذا در بیماریهای عفونی که با تب همراه هستند و یا هنگام گرسنگی شدید و نیز ناشتا نباید خورده شود.
✔️در صورت تناول در موارد ممنوعه فوق از مصلح آن سرکه و آب انار میخوش یا ملس می توان استفاده کرد.

🔹مصرف مداوم آن چاق کننده است.
🔸مدرّ بول، عرق و شیر است.
🔹 مقوی مثانه و نیز شستشو دهنده کلیه و مثانه بوده و سنگ های این دو عضو را خارج می کند.

❌ نکته مهم: اگر سنگ کلیه بالای ۵ میلیمتر باشد از دادن مدراتی مثل خربزه و تخم خربزه باید پرهیز شود.
❌همراه و بلافاصله بعد از غذا نباید خورده شود چون موجب فاسد شدن غذا در معده می گردد البته برخی منابع خوردن آن را تنها همراه غذاهای گوشتی به جهت کمک به هضم بهتر مواد گوشتی بلامانع دانسته اند.

✔️بهترین اوقات تناول نمودن مابین دو طعام است که طعام اوّل از معده خارج شده باشد. .
⛔️خوردن آن با اغذیه غلیظ مثل پنیر باعث انسداد مجاری و منافذ باریک اعضاء می شود.
✔️خربزه در درمان بیماریهای کلیه، پروستات و مثانه تحت شرایطی خاص مفید است.

❌دیابتی ها، افراد چاق و کسانی که معده ضعیف دارند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

✔️ در منابع آمده انداختن پوست خشک او در دیگ جهت زود پختن گوشت بسیار مجرب است.

🖊دکتر محمد یوسف پور (متخصص طب سنتی ایرانی )

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈