دمنوشی برای کاهش ریفلاکس مزاج سرد
نوشیدن یک استکان دمنوش ترکیبی به و گل محمدی، همراه با قدری زنجبیل و عسل، حدود ۳۰ دقیقه پس از غذا برای کاهش ریفلاکس مفید است.
این ترکیب باید خوبِ خوب دم بکشد تا مزه آن کمی گس و دبش درآید، یکقاشق چایخوری عسل و سر قاشق چایخوری زنجبیل برای یک استکان از این دمنوش کافی است.
نوشیدن این ترکیب در ریفلاکس تلخ ممنوع است.
دکتر مجید انوشیروانی (متخصص طب سنتی ایران)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
@drmmohebi