آخرین مطلب

تغذیه فصل پاییز بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊🔴 توصیه‌های غذایی در فصل پاییز

درفصل پاییز باید از خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های مایل به #گرمی و #تری میل کرد، مانند :

۱. گوشت گوسفند
۲. مویز،کشمش
۳. سیب، گلابی،زردک، شلغم، زیتون، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل
۴. مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است).
@drzohoor_matab

/////////////////////////////////////

🍂قوانین طلائی #خوردن و #آشامیدن در فصل پاییز 🍂

🍁در فصل پاییز باید تا جایی که ممکن است، تری بدن را افزایش دهیم.

🍁از رفتارهایی که موجب خشک تر و سردتر شدن بدن می شوند پرهیز نماییم.

✅توصیه میشود در این فصل ،
با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی چون 👇

❌غذاهای مانده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و کمپوت ها ، سوسیس و کالباس و فست فودها ، ادویه های تند و تیز ، ترشی ها ، سرخ کردنی ها ، بادمجان ، عدس ، قارچ ،پنیرشور ، ماست و دوغ ترش ، کشک ، کلم و گل کلم ، رب و سس ها ، غذاهای مانده و گوشت نمک سود ، چای پررنگ ، یخ ، شوری ها ،چیپس و پفک و امثال آنها و … پرهیز شود.

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر مژگان تن ساز(متخصص طب سنتی ایران)

🆔@drmmohebbi🌸

[ Photo ] #غذاهای‌مناسب‌فصل‌پاییز ۴⃣
🍲اشکنه
یک فست فود طب سنتی🤩
غذایی خوش طعم
مناسب افراد دیابتی
و
مناسب فصل سرما👌🏻

💡یکی از سبزیجات بکار رفته در این غذا که مناسب افراد دیابتی نیز هست “شنبلیله” است.

🔰خواص شنبلیله:
🔸گرم و خشک
🔸ملین
🔸مناسب سردمزاجان
🔸رفع سردی مثانه
🔸رفع کمردرد
🔸مناسب در کبدچرب
🔸رفع دردرحم، قاعده آور

😋حالا یه سر بریم‌ آشپزخونه….

📝طرز تهیه اشکنه:
پیاز 🧅 را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلائی شود سپس آرد گندم🍚، گشنیز☘️، شنبلیله، زردچوبه و سیر🧄 را به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب و کمی شیره تمرهندی داخل آن می ریزیم و میگذاریم مایه چند جوش بزند. به اندازه کافی به آن نمک🧂 می زنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم. مرتب بهم می زنیم تا تخم مرغها🥚 یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه آماده است.
در مرحله آخر روغن زیتون را اضافه می کنیم.
نوش جان😋

#هفته_ملی_دیابت
#دیابت
#خواص_خوردنیها
#خواص_غذاها
#شنبلیله
#اشکنه

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
🆔@salamatkadeh_official