توصیههای غذایی در فصل پاییز
درفصل پاییز باید از خوردنیها و نوشیدنیهای مایل به #گرمی و #تری میل کرد، مانند :
۱. گوشت گوسفند
۲. مویز،کشمش
۳. سیب، گلابی،زردک، شلغم، زیتون، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل
۴. مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است).
@drzohoor_matab
/////////////////////////////////////
قوانین طلائی #خوردن و #آشامیدن در فصل پاییز
در فصل پاییز باید تا جایی که ممکن است، تری بدن را افزایش دهیم.
از رفتارهایی که موجب خشک تر و سردتر شدن بدن می شوند پرهیز نماییم.
توصیه میشود در این فصل ،
با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی چون
غذاهای مانده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و کمپوت ها ، سوسیس و کالباس و فست فودها ، ادویه های تند و تیز ، ترشی ها ، سرخ کردنی ها ، بادمجان ، عدس ، قارچ ،پنیرشور ، ماست و دوغ ترش ، کشک ، کلم و گل کلم ، رب و سس ها ، غذاهای مانده و گوشت نمک سود ، چای پررنگ ، یخ ، شوری ها ،چیپس و پفک و امثال آنها و … پرهیز شود.
سلامت و تندرست باشید
دکتر مژگان تن ساز(متخصص طب سنتی ایران)
@drmmohebbi
یک فست فود طب سنتی
غذایی خوش طعم
مناسب افراد دیابتی
و
مناسب فصل سرما
یکی از سبزیجات بکار رفته در این غذا که مناسب افراد دیابتی نیز هست “شنبلیله” است.
خواص شنبلیله:
گرم و خشک
ملین
مناسب سردمزاجان
رفع سردی مثانه
رفع کمردرد
مناسب در کبدچرب
رفع دردرحم، قاعده آور
حالا یه سر بریم آشپزخونه….
طرز تهیه اشکنه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلائی شود سپس آرد گندم
، گشنیز
، شنبلیله، زردچوبه و سیر
را به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد ۳ تا ۴ لیوان آب و کمی شیره تمرهندی داخل آن می ریزیم و میگذاریم مایه چند جوش بزند. به اندازه کافی به آن نمک
می زنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم. مرتب بهم می زنیم تا تخم مرغها
یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه آماده است.
در مرحله آخر روغن زیتون را اضافه می کنیم.
نوش جان
#هفته_ملی_دیابت
#دیابت
#خواص_خوردنیها
#خواص_غذاها
#شنبلیله
#اشکنه
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official