آخرین مطلب

تغذیه فصل پاییز بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊🔴 توصیه‌های غذایی در فصل پاییز

درفصل پاییز باید از خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های مایل به #گرمی و #تری میل کرد، مانند :

۱. گوشت گوسفند
۲. مویز،کشمش
۳. سیب، گلابی،زردک، شلغم، زیتون، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل
۴. مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است).
@drzohoor_matab

/////////////////////////////////////

🍂قوانین طلائی #خوردن و #آشامیدن در فصل پاییز 🍂

🍁در فصل پاییز باید تا جایی که ممکن است، تری بدن را افزایش دهیم.

🍁از رفتارهایی که موجب خشک تر و سردتر شدن بدن می شوند پرهیز نماییم.

✅توصیه میشود در این فصل ،
با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی چون 👇

❌غذاهای مانده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و کمپوت ها ، سوسیس و کالباس و فست فودها ، ادویه های تند و تیز ، ترشی ها ، سرخ کردنی ها ، بادمجان ، عدس ، قارچ ،پنیرشور ، ماست و دوغ ترش ، کشک ، کلم و گل کلم ، رب و سس ها ، غذاهای مانده و گوشت نمک سود ، چای پررنگ ، یخ ، شوری ها ،چیپس و پفک و امثال آنها و … پرهیز شود.

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر مژگان تن ساز(متخصص طب سنتی ایران)

🆔@drmmohebbi🌸