آخرین مطلب

روش تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریها بر مبنای طب سنتی

🌹🌹🌹🌹
🔴 راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها
✍️بقلم دکتر غلام رضا کریمی، متخصص، محقق و مدرس طب ایرانی_اسلامی
سیستم ایمنی بدن انسان شامل اجزا و اعضایی است که همگی بصورت کاملا هماهنگ (بدون خواب و بدون غفلت) دائما در حال انجام وظیفه خود جهت حفظ کارکرد صحیح بدن و پیشگیری از بروز انواع بیماریها هستند.
سیستم ایمنی اگر کم کار شود باعث افزایش ابتلا به انواع عفونت، اگر پرکار شود باعث تولید انواعی از آلرژی(حساسیت ها) و اگر دچار اشتباه شود باعث بروز بیماری‌های خود ایمنی می‌شود.

📌علائم ضعف سیستم ایمنی: خستگی دائم، اضطراب دائم، مشکلات گوارشی، عفونت‌های مکرر و عود کننده(بازگشت پذیر) اعضای مختلف بدن….

📌عوامل تضعیف کننده سیستم ایمنی: عفونت‌های مکرر، آسیب‌های سمی(مسمومیت ها)، حالات ناسالم ذهنی و روحی(حسادت، کینه توزی،نارضایتی….)، تلقین‌ها و افکار منفی(اضطراب و استرس مداوم)

📌 تذکر مهم: ترکیبات اسیدی از جمله (سردی‌ها) دفع سموم از بدن را مختل و ترکیبات بازی( گرمی‌ها) دفع سموم از بدن را تسریع می‌کنند.

📌نکته: خوردن غذاهای پروتینی و گوشتی PH بدن را اسیدی کرده و بالعکس خوردن غذاهای گیاهی PH بدن را به سمت بازی شدن(قلیایی) می برد.
📚 پرهیزات عمومی، خوراکی: فرآورده ها و محصولات حاوی ۳ سفید سرطان زا (شکر سفید، آرد سفید، نمک یددار)
سس‌های بازاری ، یخ و نوشیدنی های حاوی یخ، رب‌ها و ترشی‌ها و سرکه‌های صنعتی، کافئین دارها، میوه‌های گلخانه‌ای و غیر فصلی، کمپوت‌ها، کنسروها، خشکبار تیزابی، سرخ کردنی‌ها، پرچرب‌ها، عدس، گشنیز، پر ادویه‌ها، گوشت‌های صنعتی(سوسیس کالباس و…) آبمیوه‌های بازار، گاز دارها،آلرژی زاها (نوشابه و دوغ و آب)،خوردن همزمان ترشی با لبنیات، گوشت با لبنیات، ترشی با شوری، مرطبات(رطوبت زاها) زمینه ساز عفونت و فساد اخلاط هستند.

📌پرهیزات عمومی، رفتاری:
امواج منفی ( محیط‌ها، افراد) تا حد امکان، خوشبو کننده‌های شیمیایی، توالت فرنگی، چراغ خواب، برخلاف سیر طبیعت خوابیدن و بیدار شدن، چاقی، ناهار خوردن، عادات غذایی غلط(پرخوری،درهم خوری،نجویده خوری…) ظروف (ملامین، آلومینیوم، تفلون، پلاستیکی) رنگ موهای شیمیایی، پاک کننده‌ها( وایتکس و جوهر نمک…) کفش سیاه، موی بلند، لباس زیر نایلونی

🌹☘️خوراکی‌های مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن:
سیب، سیر، پیاز، انار یا رب آن همراه غذا، کشمش و مویز سنتی، انجیر، انگور و رژیم انگور، زردک( هویج)، کلم‌ها، ترب سیاه و آب آن، میگو، تخم ماکیان، جعفری، خرفه، تره، روغن‌های (شحم_ حیوانی_ زیتون کنجد آفتابگردان)
شیر برنج با سیاه دانه، حلیم‌های ترکیبی، آب نخود با روغن زیتون، چهار مغز با عسل، نان سبوس‌دار با چاشنی‌ها، نمک طبیعی و نه یددار!!( واکسن ۷۲گانه) یک قاشق عسل ناشتا و قبل از خواب به صورت لیسیدن، انجیر، زیتون، بادام جویدن (هفت یا ۱۴ یا ۲۱ عدد به صورت تکی تکی و آرام جویدن با اذکار مربوطه جایگزین ناهار)، جوانه‌های ترکیبی، شلغم، انجیر با زیتون، شیر + عسل + روغن حیوانی + کمی زعفران، آجیل تازه و خام، آناناس، انبه، میوه نوبرانه، آب نخود با روغن زیتون، سوپ گندم با روغن زیتون

⛔️حذف ناهار (روش حذف ناهادر انتهای پست توضیح داده شده است)،خوردن تنها یک وعده غذای پختنی در شبانه روز، حداقل هفته‌ای یک روز روزه گرفتن، اجابت مزاج قبل از خواب،استفاده از ظروف مسی سفالین لعاب‌دار چدنی برای پختن و صرف غذا،حمام سنتی،گذاشتن نوره(واجبی) سنتی روی کل بدن حداکثر ۴۰ روز یک بار،لباس زیر نخی پوشیدن(خصوصا خانمها)، پوشیدن کفش زرد و سفید، در هر وعده غذا فقط یک نوع غذا خوردن، لباس سبک، کاهش جماع، خوردن صبحانه خوب و مناسب مزاج تن، تنفس طبی،مصرف بیشتر آب که بهتر است جزو غذاها باشد و آب به تنهایی و خالص کمتر خورده شود(یعنی مصرف بیشتر آش‌ها_ سوپ‌ها شربت‌ها سرکنگبین‌ها…)، کلاه یا عرقچین دائم به سر داشتن که منجر به حفظ حرارت مغز می شود.

امید با “الف” شروع میشود
و یاس با “ی”
این دو مفهوم، اول و آخر الفبای زندگی هستند: برای حفظ سلامتی برون‌ریزی جسمی و روانی داشته باشید!
🟣⛔️ روش حذف ناهار:
خوردن صبحانه خوب و مطابق مزاج شخص و ترجیحا گرم که حتی الامکان صبح زود قبل از طلوع آفتاب میل شود.
از بعداز صبحانه تا اذان مغرب و در طول روز “پخته خواری” ممنوع!! ولی استفاده از انجیر، زیتون،چهارمغز،کشمش و مویز،خرما….و میوه های گرم و تر: زردک وهویج، موز رسیده، انار شیرین، انگور، انبه، به، سیب…. مجاز است.
بلافاصله بعد از اذان مغرب شام بصورت غذای طبخ شده مطابق طبع در صورت نیاز بامصلحات خورده شود.
📚📚کانال دکترغلامرضا کریمی دراصفهان طب سنتی