فالوده؛ خنکای بهار در یک قاشق!
میانوعده_بهاری
فالوده یا پالوده ی شیرازی طبع سرد و تر داشته و مناسب فصل بهار است
ترکیبی ساده و سنتی از رشتههای نشاستهای، آب و گلاب، که گاهی با شربت عرقیاتی مثل بیدمشک یا نسترن و چند قطره آبلیموی طبیعی همراه میشود.
خواص فالوده:
رافع اسهال ناشی از گرمازدگی و حرارت بدن
رفع حرارت کبد
دارای ارزش غذایی بالا
برطرف کننده برخی مشکلات حلق و ریه
مقوی معده(در صورت ترکیب با تخم شربتی)
مفرح و نشاط آور
احتیاط:
فالوده دیرهضم بوده و مصرف بیش از حد آن سبب بروز مشکلات کبدی و طحال میشود
بهتر است در افراد سرد مزاج همراه کمی عسل مصرف شود.
بهار
میانوعده_بهاری
خواص_خوردنیها
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه@salamatkadeh_official