🍲آشنایی با یک غذای قدیمی معروف به فست فود ایرانی😁
اشکنه
آرد، یک قاشق
زردچوبه، یک ق.چ.
شنبلیله خشک، ۲ ق. غ.
پیاز نگینی، یک عدد
تخم مرغ، ۴ عدد
نمک و فلفل
کمی روغن حیوانی
🍲پیاز را با روغن مختصری تفت دهید تا اندکی رنگ بگیرد، سپس آرد اضافه کنید، دو تا سه دقیقه بچرخانید، زردچوبه و شنبلیله را بریزید، یک چرخ بدهید و پنج پیمانه آب اضافه کنید، نمک و فلفل را هم اضافه نمایید.
صبر کنید تا جوش بیاد، سپس تخم مرغ ها را بشکنید، ۱۰-۱۲ دقیقه بجوشانید.
اگر دوست داشتید قبل شکستن تخم مرغ کمی آبغوره هم بریزید.
🍲اشکنه اسفناج: به جای شنبلیله، سه پیمانه اسفناج دارد.
🍲اشکنه مرزنجوش: به جای شنبلیله، همان مقدار مرزنجوش دارد.
این غذا جزو غذاهای مقوی در طب سنتی ایرانی می باشد، خواص درمانی فوق العاده دارد، بعنوان #افطار سبک قابل استفاده است.
✅ در افرادی که رطوبت بدن بالایی دارند بهتر است کمی زیره سبز و اویشن یا دارچین در اشکنه اضافه شود تا دچار معده دردِ رطوبی نشوند.
این غذا اگر با آرد جو و کمی رب انار درست شود مناسب رژیم افراد بارداری است که مبتلا به دیابت بارداری شده اند
همچنین یکی از غذاهای عالی جهت آسان نمودن #زایمانِ خانم باردار می باشد.
🌱 Https://eitaa.com/joinchat/3593142274Cc081ae44c5 🌾