آخرین مطلب

شیر برنج و روش تهیه آن بر مبنای طب سنتی

مواد لازم برای تهیه #شیر_برنج

برنج اگر به تنهایی مصرف شود، قلیل‌الغذا و اگر با شیر و شکر پخته شود و یا همراه آن خورده شود، کثیرالغذا می‌شود.

🍚 #برنج خام یک پیمانه

🥛 #شیر پنج یا شش پیمانه

🍯 شیرین کننده به مقدار لازم (#عسل، #شکر یا شکر سرخ)

🧂 نمک به میزان اندک

🔰ابتدا یک پیمانه برنج را که از شب قبل خیس کرده ایم، به همراه پنج پیمانه شیر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و هم می زنیم و آنقدر می گذاریم پخته شود تا برنج وا رود. (می توانید از برنج نیم دانه استفاده کنید).

🔰پس از گذشت مدتی که خوب باهم مخلوط و پخته شدند شیرین کننده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

🔰وقتی شیر برنج مقداری قوام آمد و غلیظ شد، آن از روی حرارت بر می داریم.

🔰توصیه می شود به منظور شیرین کردن آن
👈 برای افراد با مزاج سرد از عسل
👈 افراد با مزاج گرم از شکر سفید استفاده شود.

👈 افرادی که به دنبال تقویت، چاق کنندگی و لینت مزاج هستند از شکر سرخ استفاده نمایند.

👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃