آخرین مطلب

تغذیه های با مزاج گرم را با نگاه طب سنتی بهتر بشناسیم :

کباب ها بالاخص با گوشت گوسفند با پودر سماق + آبگوشت بره از ناحیه گردن + آبگوشت نخود آب + آبگوشت مغزدانه های خشکبار مثل بادام شیرین + قورمه پلو + قورمه سبزی + فسنجان با رب انار شیرین + گوشت گنجشک + گوشت کبوتر بالاخص سرچاهی + خروس محلی + مرغ محلی + تخم مرغ محلی + بلدرچین + خرما + توت + موز+ نارگیل + انبه + اناناس + گیلاس + زیتون + ادویه جات + زردچوبه + زعفران + اکثر غالب سبزیجات مثل ترخون ، نعناع ، کرفس ، شاهی ، تره ، ریحان ، پیازچه ، مرزه ، بابونه ، جعفری ، پونه کوهی ،  شنبلیله ، ترب و تربچه + انجیر + گردو + خشکبار های ایرانی مثل ، بادام شیرین ، پسته ، فندوق ، بادام زمینی + سیر + گلسرخ و مربای آن + مربای پوست پسته + گلقند + کره با عسل + عسل ها + آب شور + آویشن و آذربه + سیاهدانه + دارچین + زیره سیاه و سبز + خردل + + اسفند با کندر ، دود و یا خوردنش  + بادمجان + بومادران + باباآدم + بهارنارنج + اوکالیپتوس + اسطوخدوس + خاکشیر + زنجبیل + آب طلا و طلاجات در بدن + گلپر + هل + فلفل