نفخ شکم و راهکارهای طب سنتی
۱- عرق زنیان بعد ناهارو شام فقط یک قاشق
۲- عرق شیرین بیان نصف استکان
۳- سبزی شوید یا عرق شوید یا شوید پلو یا تخم شوید پودرش روی برنج
۴-حبوبات اندک اندک
۵- سبزی جعفری در طبخ غذا خیلی مصرف شود
۶- دمنوش زیره یا عرقش حتی یک قاشق یا پودرش روی غذا
۷-اگر به عرق نعنا حساسی . خوب میل نکن روغنش را روی موضع ارام بمال
۸-روغن زیتون مالشی برموضع یا روی غذا روغن زیتون هرروز
۹- تخم کتان
۱۰- سبزی مرزه
۱۱- پودرزنجبیل حتی اندازه یک نخود
۱۲- ماهیچه پاها دودقیقه بادکش
۱۳- ممنوعه ها گیلاس + گوجه ها+ شلیل + موز+ زردآلو + خربزه +تخم مرغ+کاهو + خیار+ شیر + انگور+ انجیر + تربچه و پیاز مگر درغذا + کاهو + برنج کمتر
/////////////////////////////////
نفخ_شکم (#نفخ_معده و #نفخ_روده):
دلایل ایجاد نفخ شکم:
مصرف برخی خوراکیها (کلم، بادمجان، سیر، پیاز، نوشابه گازدار، دوغ گازدار، پوست حبوبات و …)
ابتلا به برخی از بیماریها (کبدچرب، استرس، کیست تخمدان، عفونتهای شکمی، افزایش حجم مایعات شکمی و…)
درمان:
اجتناب از خوراکیهای نفخ آور و درمان بیماریهای نفخ آور شود.
چهار زیره و گلپر به همراه غذا خورده و سیاهدانه بعد از غذا میل کنید*.
آیت الله ضیائی
@tebiranii *
اگرزیاد نفخ میکنید…
مقداری آب، یک تکه زنجبیل، کمی آب لیموترش را استفاده کنید ؛ زنجبیل را با آب دم و لیمو به آن اضافه کنید و بعد از هر وعده غذایی ۳ قاشق غذاخوری میل کنید.
@TebbolAeme
///////////////////////////
چگونه نفخ شکم در فصل بهار کنترل شود؟
افزایش نفخ شکم در بچه ها و بزرگسالان در فصل بهار تا حدی طبیعی است .
برای پیشگیری از شدت آن ، استفاده از دمنوش ترخون بسیار کمک کننده می باشد .
برای سلامت دستگاه گوارش خود ، حداقل روزی یکبار دمنوش ترخون استفاده نمایید .
استفاده از ترخون تازه بهتر از خشک شده آن است .
@TebbolAeme