آخرین مطلب

بادمجان بر مبنای طب سنتی

💊💊💊🔰#بادمجان

✔️بادمجان شیرین و رسیده سبزی خوبی است، به سفره خودتان گاهی دعوتش کنید و به آن برچسب نزنید که بد است و نباید خورد!

✅بادمجان وقتی می‌رسد سرشار از فیبر است، پتاسیم قابل توجهی دارد و سرشار از ویتامین‌های گروه ب است.
✅به این ترتیب بادمجان در دیابت، فشار خون و بیماری‌های قلبی انتخاب خوبی است.

✅بادمجان به داشتن آنتی‌اکسیدان نیز معروف است، البته بیشترین مقدار این آنتی‌اکسیدان در پوست بنفش آن است که توصیه نمی‌شود خورده شود.
✅ملین خوبی است، فیتو نوترینت‌های موجود در بادمجان بلدند از بروز بیماریهای سخت و مزمن جلوگیری کنند پس انتخاب خوبی در رژیم غذایی روزمره است.

🚫اگر بیماری کلیوی، سنگ و بیماری صفراوی دارید بادمجان انتخاب بدی است، بهتر است هوسانه‌ای گهگاه در رژیم غذایی این دسته از افراد باشد.

✅بادمجان اما باید کمی تدبیر شود تا مضرات آن به بدن نرسد، در کل باید رسیده باشد، وقتی پوست آن را می‌گیرید، زیر آن سبز نباشد که در این صورت کال است و بهتر است میل نشود.

👈بادمجان را بعد گرفتن پوست نمک بزنید و در آفتاب قرار دهید تا تلخاب آن جدا شود.
یا بادمجان‌ها را بعد پوست گیری در آب جوش و نمک، دو سه جوش بدهید سپس آبکش کنید و استفاده کنید.
👈تفت مختصر بادمجان با شعله ملایم هم خوب است ولی سرخ کردن آن اشتباه بزرگی است که از یک ماده غذایی بسیار کم‌کالری، بدون کربوهیدرات، سرشار از فیبر و ریزمغذی‌هایی که عاشقانه بدن ما را دوست دارند، ماده‌ای غذایی مضر می‌سازد و دیگر هیچ!

✅بادمجان وقتی با گوشت سفید یا قرمز نیز پخته می‌شود هضم بهتری دارد.
🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)

🆔 @drmmohebbi🌸

نظر معارفی : در بعضی از افراد مزاج سوداوی با خوردن بادمجان دردها و یا سیاهی پوست رخ میدهد 

/////////////////////////////////////////////

🔰بادمجان ؛ خواص ، مضرات

⚠️بادمجان از دیدگاه طب سنتی طبیعت گرم و خشک داشته و مصرف مداوم آن بدون به کار بردن مصلحات، سبب غلبه‌ خشکی و بیماری های سوداوی می‌شود،پوست را بدرنگ، سیاه و یا زرد کرده و درد پهلو،بواسیر و بثورات دهانی را در پی خواهد داشت.

🌀جهت کاهش عوارض بادمجان بهتره قبل از مصرف برش ها را نمک مالیده ، سپس ٣-٢ ساعت در آب سرد قرار داده تا آب سیاه یا زرد آن خارج شود ،سپس بادمجان‌ها را کاملاً شسته و با گوشت و روغن گاو تازه ، پخته یا در روغن سرخ کرده و

با سرکه،آب انار یا آب‌غوره،زیره و گلپر که مصلح و دافع سُدّه (گرفتگی) هستند مصرف شود.

✔️شستشوی دست و پا با آب سیاه حاصل از خیساندن بادمجان برای رفع و خشک کردن عرق کف دست و پا مفید می باشد.

✔️بادمجان مسکن دردهای گرم، خوشبو کننده عرق، مُدِر، مقوی معده،کم کالری، بازکننده‌ گرفتگی‌های مجاری عروق بوده و مصرف آن با سرکه قابض شکم بوده و با روغن، ملین طبع می باشد.
✔️بنابراین ترشی بادنجان برای مبتلایان به یبوست و خشکی پوست مناسب نیست.

🖊دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

///////////////////////////////////////

هوالشافی

🍆 قبل از طبخ #بادنجان / #بادمجان حتماً زرداب آن را جدا کنید

🍆پوست آن را جدا کنید و یا با پوست چهار تکه گرده و با چاقو برش زده و درون و بیرون آن را نمک بمالید و یا ورق نمایید و بر آن نمک بمالید و بگذارید دو سه ساعت در آب سرد تا آب سیاه و تیز طعم گردد، سپس آن آب را بریزید و آب دیگر بر آن بریزید و تکرار کنید تا آنکه آب سیاه نگردد و تیزی آن کم گردد؛ سپس شسته و طبخ کنید

🍆 بهترین نوع بادنجان تازه، کم تخم، بنفش، براق، مدور و اندک طولانی آن است و سفید آن با شرایطی که گفته شد نیز خوب می باشد

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫حکیم استاد سید محمد موسوی
🍃🌺🍃🌺🍃🌺

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.

بادمجان را هرگز سرخ نکنید❗️

▫️خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت وسلامت قلب میشود

▫️اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود

🌿 @TebbolAeme 🌿

//////////////////////////////////////////////////

🔖انتخاب بد برای بیماران کلیوی و سنگ کیسه صفرا

(http://eitaa.com/joinchat/2735603717Ca179ab5e3b)

بادمجان وقتی می‌رسد سرشار از فیبر است، پتاسیم قابل توجهی دارد و سرشار از ویتامین‌های گروه ب است.

به این ترتیب بادمجان در دیابت، فشار خون و بیماری‌های قلبی انتخاب خوبی است.

⚠️بادمجان به داشتن آنتی‌اکسیدان نیز معروف است، البته بیشترین مقدار این آنتی‌اکسیدان در پوست بنفش آن است که توصیه نمی‌شود خورده شود.
✔️ملین خوبی است، فیتو نوترینت‌های موجود در بادمجان می‌توانند از بروز بیماری‌های سخت و مزمن جلوگیری کنند پس انتخاب خوبی در رژیم غذایی۸ روزمره است.

❌اگر بیماری کلیوی، سنگ و بیماری کیسه صفرا دارید بادمجان انتخاب بدی است، بهتر است هوسانه‌ای گهگاه در رژیم غذایی این دسته از افراد باشد.

⚠️بادمجان اما باید کمی تدبیر شود تا مضراتش به بدن نرسد، در کل باید رسیده باشد، وقتی پوست آن را می‌گیرید، زیر آن سبز نباشد که در این صورت کال است و بهتر است میل نشود
.
✔️بادمجان را بعد گرفتن پوست، نمک بزنید و در آفتاب قرار دهید تا تلخاب آن جدا شود.
✔️یا بادمجان‌ها را بعد پوست گیری در آب جوش و نمک، دو سه جوش بدهید سپس آبکش کنید و استفاده کنید.
❌تفت مختصر بادمجان با شعله ملایم هم خوب است ولی سرخ کردن آن اشتباه بزرگی است که از یک ماده غذایی بسیار کم‌کالری، بدون کربوهیدرات، سرشار از فیبر و ریزمغذی‌هایی که عاشقانه بدن ما را دوست دارند، ماده‌ای غذایی مضر می‌سازد و دیگر هیچ!

✔️بادمجان کبابی در فر هم انتخاب اصلاح شده و مناسبی است!
✔️بادمجان وقتی با گوشت سفید یا قرمز نیز پخته می‌شود هضم بهتری دارد.

🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)

🎙لطفا انتشار دهید👌

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir