مصرف بیش از حد گل گاو زبان و افزایش فشار خون
گل گاوزبان فشارخون را افزایش می دهد و مبتلایان به فشارخون بالا باید گل گاوزبان را درکنار لیمو ترش مصرف کنند تا اثر افزایش فشار خون را تا حدی کاهش دهند.
همچنین، افراد تنومند و پرخون که خشم یا اندوه پنهان دارند در هنگام افزایش فشارخون نباید گل گاوزبان را خودسرانه مصرف کنند زیرا جوشانده گاوزبان در چنین افرادی گاه ممکن است بسیار خطرناک باشد و بحران شدید فشارخون ایجاد کند.
@TebbolAeme
/////////////////////////////////////////////
گل گاوزبان
بیش از سه هفته نخورید!
این برگهای بنفش حاوی موادی هستند که موجب بهبودی خلق و خو میشود، مفرح بوده از غم و ترس میکاهند.
دمنوش گل گاو زبان علاوه بر رفع ترس و غم در رفع التهاب نیز موثر است. این دمنوش مقوی اعصاب و روان، مقوی حواس پنجگانه، نشاط آور و کم کننده درد مفاصل و عضلات است.
در شروع سرماخوردگی، نوشیدن جوشانده سه ق. غ. سر پر آن در سه لیوان، که بجوشد تا نصف شود و به ترتیبی نوشیده شود تا خوب خوب عرق کنید ( زیر لحاف باشید!!) موجب کاهش قابل توجه شدت علایم میشود.
دمنوش گل گاو زبان به تنهایی ممکن است در برخی موجب افزایش فشار خون شود ولی اگر با تکهای کوچک سنبلالطیب و دو سه پرک لیمو عمانی دم کنید این نوشیدنی عقیقی رنگ موجب شادی و رفع ترس و غم خواهد شد.
بیش از سه هفته هر شب، میل نکنید.
دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine