🌿خنککنندههای❄️ کبد در طب سنتی🌿
📌کبد یکی از مهمترین اعضای بدن است که در فصل تابستان مستعد افزایش تولید حرارت در بدن می شود.
📌افزایش حرارت کبدی می تواند باعث بروز مشکلاتی مثل عطش، جوش صورت، خشکی پوست و تلخی دهان شود.
📣📣در طب ایرانی، برخی مواد غذایی و گیاهان به تعدیل حرارت کبد و خنک کردن آن کمک میکنند:
✅ نوشیدن آب انار یا رب انار
✅ شربت سکنجبین
✅ مصرف کاهو، خیار و هندوانه (میوههای آبدار و خنک البته به شرطی که معده توانایی هضم آن ها را داشته باشد)
✅ استفاده از عرق کاسنی و عرق شاهتره
✅ مصرف برگه زردآلو، آلوبخارا و تمر هندی در غذاها
✅ پرهیز از غذاهای تند، چرب و سرخکردنی
با رعایت این موارد، کبدتان را سالم و خنک نگه دارید! 😊
کبد
@drhajimonfared