آخرین مطلب

تقویت قلب با لپه بر مبنای طب سنتی

📌لپه و بیماری های قلبی عروقی

▫️لپه منبع غنی فیبر و پتاسیم است بهمین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری های قلبی و عروقی و
تنظیم فشار خون توصیه می شود.

▫️بطوری که هر واحد آن حدود ۷۱۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد. در مقابل پتاسیم،مقدار سدیم لپه کم است و به همین خاطر
به افراد فشارخونی خوردن آن توصیه می شود.

▫️لپه مانع از ایجاد پلاک در رگ‌های خونی می‌شود از این رو به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.
@mahdyarteb