آخرین مطلب

تنقلات خوری متناسب با مزاج بر مبنای طب سنتی

تنقلات متناسب با مزاج

برای تعدیل مزاج و کنترل اشتها یا هضم بهتر غذاهای نذری همراه داشتن مقداری #انجیر، #بادام خام، #پسته، #مویز و #نخودچی و خوردن آن در طول روز به‌خصوص برای افراد با مزاج #سرد و مصرف برگه میوه‌هایی مانند #زردآلو و #هلو و #لواشک‌های خانگی و #لیموترش برای افراد با مزاج #گرم توصیه می‌شود.

خوردن این تنقلات متناسب با مزاج نسبت به تنقلات موجود در بازار علاوه بر داشتن مواد مغذی سبب حفظ سلامتی #عزاداران در طی سوگواری خواهد شد.

👉 @drmirghazanfari 🏴