? نمک پیش از غذا، درمان امراض معده
?
طبیعت نمک در طب اسلامی ایرانی گرم و خشک است که می تواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد.?
از آنجا که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل می کند.?
در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می شود.??
خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا? باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت، نزله و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود?
که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت وبهداشت معده یاری می کند.?