آخرین مطلب

عدس و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

✳️نکاتی در مورد عدس پلو :

❌طبع عدس سرد و خشک +طبع برنج سفید سرد و تر است .لذا طبع کلی این غذا بسیار سرد است.

❌سرد بودن این غذا باعث ایجاد نفخ معده و روده و نیز کمخونی میشود

❌برای پیشگیری از این عوارض تاکید میشود آنرا با مصلحاتش مصرف کنید.

❌مصلح عدس پلو ،شامل زیره سیاه ،کشمش فراوان و یا خرماست.

❌توصیه و تاکید میکنم از خوردن عدس پلو بهنگام شب در وعده شام بطور جدی خودداری کنید.

 ❌اکثر کسانی که سکته میکنند ،کسانی اند که شب، در وعده شام عدسی یا عدس پلو و یا ماهی خورده اند ❗️❗️❗️

❌خوردن ماست ،دوغ و یا هر نوشیدنی یا چاشنی با طبع سرد همراه با عدس پلو ممنوع است.

❌هیچگاه زیره سیاه را بصورت پودر شده همراه با عدس پلو مخلوط نکنید .زیره سیاه را بصورت نکوبیده اضافه نمایید چون در غیر اینصورت دچار سنگینی غذا در معده شده و به اصطلاح رودل میکنید.

❌مولف :دکترحمزه سام دلیری مدرس طب ایرانی و اسلامی