آخرین مطلب

عسل و شربتهای عسل بر مبنای طب سنتی

?آیا می دانید زنبور عسل حیوانی است که هرگز نمی‌خوابد?

?زنبور عسل حیوانی است که هرگز نمی‌خوابد زیرا تا کنون پدیده ای شبیه خواب در وی دیده نشده و در بهار و تابستان، روزها شهد گل‌ها را جمع‌آوری و به کندو آورده داخل سلول‌ها جمع می‌کند، شب‌ها آن‌را از سلول‌ها مکیده در داخل عسلدانش غلیظ و تبدیل به عسل کرده و از راه جدار عسلدانش موادی به نام دیاستاز بر آن می‌افزاید .

? بنابراین عسل تنها شهد غلیظ شده گل‌ها نیست، بلکه مواد دیگری نیز به وسیله بدن زنبور عسل بر رویش اضافه شده، همین مواد اضافه شده هستند که به عسل ارزش فوق العاده‌ای می‌دهند. دیاستاز‌ها در مقابل گرمای شدید مقاومت نداشته و به همین دلیل عسل داغ‌شده فاقد ارزش بیولوژیکی است.

?دکتر نعمت‌الله شهرستانی ( فارغ التحصیل از دانشگاه بُن آلمان )

?✅پی نوشت موسسه پژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان:

? عسل اگر حرارت مستقم ببیند، فاسد می شود و مصرف آن ضرر دارد لذا تفاوت بین حرارت مستقیم و غیر مستقیم است. مثلاً اگر داخل یک قابلمه به تنهایی عسل ریخته و آنرا روی شعله مستقیم قرار دهیم، ماده ای مضر و غیر قابل مصرف تولید می شود.

? حل کردن عسل در انواع نوشیدنیهای داغ و یا شیر داغ که درجه حرارتش قابل نوشیدن برای انسان باشد، هیچ اشکالی ندارد. لذا همانگونه که در مطلب مربوط به طرز تهیه انواع چای ایرانی شرح داده شده است می توانید در تمامی چای های ایرانی عسل ریخته و میل نمایید.

? https://telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa4roBsCfyGbPg ?