آخرین مطلب

پسته و خاصیت آن و مصلحات پسته بر مبنای طب سنتی

?همراه کردن پسته با #نمک و تفت دادن آن چه بدون نمک چه با نمک باعث گرم تر و خشک تر شدن مزاج آن می‌شود و لذا برای #سرد_مزاجان مفید تر بوده اما نباید توسط #گرم‌_مزاجان زیاد مصرف شود.

? #گرم_مزاجان چنانچه به دنبال مصرف پسته دچار علائم ناشی از حرارت نظیر #جوش_پوستی یا #خارش_پوست و یا حتی #سردرد بشوند،

?نکته جالبی که در مورد پسته گفته شده این است که نه #قابض است نه #ملین؛ بنابراین برای اکثر افراد با #گوارش های مختلف، مفید است.

?همراه کردن پسته با #نمک و تفت دادن آن چه بدون نمک چه با نمک باعث گرم تر و خشک تر شدن مزاج آن می‌شود و لذا برای #سرد_مزاجان مفید تر بوده اما نباید توسط #گرم‌_مزاجان زیاد مصرف شود.

باید بعنوان مصلح از #سکنجبین ملس یا میوه‌های رو به خنک با طعم ترش مثل #انار یا #زرشک (یا آب آن ها) استفاده کنند. 

https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ