چہ روغنے مصرف ڪنیم
?
مصرف زیاد روغن را از هر نوعش ڪم ڪنید.
سرخ ڪردن?غذاها را بہ حداقل برسانید. هنر یڪ ڪدبانو این نیست ڪہ بہ ضرب روغن و گوشت و برنج، اعضای خانوادہ را دور سفرہ جمع ڪند. ڪدبانو، باید «کبدبانو» هم باشد.
از روغن زیتون بہ خصوص انواع تصفیہ نشدہ استفادہ ڪنید. اگر حوصلہ داشتہ باشید و از شعلہ ڪاملا ملایم استفادہ ڪنید بهتر است، روغن زیتون برای سرخ ڪردن غذا هم مناسب است.
در خرید روغن به خصوص زیتون دقت ڪنید چراڪہ متاسفانه، روغن زیتون های تقلبی، سڪہ بازار ایران را بہ نام خود ضرب ڪردہ اند.
روغن ڪنجد طبع بسیار گرمے دارد و مناسب مصرف افراد گرم مزاج یا فصول گرم نیست.
روغن حیوانے یڪ روغن عالے است اما هاضمہ قوی را مے طلبد و مصرفش باید ڪم و بیشتر در فصول سرد سال باشد.
از روغن دنبہ بہ عنوان گزینہ نخست سرخ ڪردنیها غافل نشوید.
فریب تبلیغات رسانهها در مورد روغن های مختلف موجود در بازار که برخی از آنها برای سرنایه داران وهابی است را نخورید.
???? @tebe_jame ???