سوال
استاد من با خوردن حتی میوه مثل پرتقال و خیار و نارنگی و کاهو بشدت ترش میکنم
جواب
پرتقال و نارنگی و خیارهم اگرخوردی بعدش یک قاشق عسل
اول شروع غذا به اذن الهی بسم الله گفته شود
نمک به اندازه یک گندم اول و آخر غذا
برای گرم سازی گوارش قبلا گفته شد که تخم بارهنگ با عرق نعنا در یک لیوان دمنوش آرام و سچس با عسل میل شود حداقل تا ۴۰ روز
از فم المعده تا ناف روغن بادام شیرین یک قاشق تا ۱۴ روز آرام روزی یکبار + داخل ناف نصف نصف قاشق چایخوری مالش آرام + روزانه مویز سیاه جویده شود
ارده شیره بعنوان تغذیه برتر
کندر و یا سقز و یا مصطکی همانند آدامس جویده شود
این کاررطوبات و سردی گوارش را دفع میکند