آخرین مطلب

سویق عدس بر مبنای طب سنتی

سوال

میشه لطف کنید دستور سویق عدس رو بدین

 جواب

حبوبات رو اول تفت میدن … نه اینکه بپزیش … همون جور خام ، برشته ش کن … بعد آردش میکنن …. و بعد با یه چیز شیرین مخلوط میکنن … مثل قوتو … همینجوری درست میشه … همه ی موادشو برشته میکنن بعد آرد میکنن با نبات آسیاب شده مثلا مخلوطش میکنن و میخورن ….

? عدس سبز و ترجیحا دیم (مقداری کوچک تر است) را به خوبی آسیاب می کنیم و بعد تفت می دهیم و اگر احیانا خوب ریز ریز نشده باشد بعد از تفت دادن دوباره آسیاب می کنیم و تفت می دهیم.

مقدار مصرف :

صبح ناشتا دو قاشق غذا خوری یا بیشتر