آخرین مطلب

شیر بادام و خاصیت آن برای الکترولیت بدن و تقویت رشد

?طرز تهیه شیر بادام?

 ?مواد لازم :

مغز بادام خام ?۵۰ گرم

عسل ? ۳قاشق غذاخوری

آب سرد ?۳لیوان

 ?طرز تهیه:

ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن،ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.

پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.

 نکته:

⛔️افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.

 خواص:

?این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.

?الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.

?برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است

?باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.

?برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.

?در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.

? https://telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa46bxEwOo1zCg