آخرین مطلب

هویج و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی

♦️♦️ #هویج ۱: ♦️♦️

✅هویج بهتر است که پخته? مصرف شود.

✅هویج و آب هویج #کلیه را گرم می کند.

✅هویج ویتامین #k دارد و همه ویتامین آن در برگش? است.

✅برگ هویج? در #سبزی_خوردن و #آش و #سوپ قابل استفاده است.

?موارد مصرف: ?

✅بذرهویج درآقایان? برای #تقویت_قوای جنسی و افزایش #قوه_باه مفید است.

✅برای بیماری های زنان? مفید است.

✅برای #بیماری_های_رحمی مفید است.

✅برای #تخمدان مفید است.

✅برای #دردهای_رحمی مفید است.

✅برای #فیبرم مفید است.

✅برای #خونریزی_های_رحمی? مفید است.

✅برای #کیست_های_سرد و تر(بلغمی?) بسیار مفید است.

⛔️موارد منع مصرف:⛔️

✅بذر هویج #سمی? است و نباید زیاد مصرف شود.

?طریقه مصرف:

❇️در بیماری های #زنان? به اندازه یک قاشق مربا خوری بذر هویج با عسل میل شود.

? به کانال استاد بنی هاشمی بپیوندید ? ???
?@ostadbanihashemi

???????

هویج را خام مصرف کنید

فیبر موجود در این سبزی و همچنین نوع قندی که در آن وجود دارد به گونه‌ای است که اگر خام مصرف شود، قند آن آزاد نمی‌شود بنابراین افراد دیابتی می‌توانند بدون نگرانی از افزایش قندخون، هویج خام را در طول شبانه روز استفاده کنند. اما اگر هویج پخته شود، در اثر حرارت تغییری در پیوند شیمیایی آن اتفاق می‌افتد که منجر به آزاد شدن قند آن شده و قابلیت جذب آن در بدن را افزایش می‌دهد/منبع: تبیان

🌺🍃به ما بپیوندید برای زندگی سالم و بدون دیابت🌺🍃

💉 @diabet_iran💊