پرسش
سلام استاد گرامی طریقه مصرف ارده شیره چه جوریه ممنون از لطف شما
جواب ??
سلام
ارده به سه روش مصرف شود
با شیره
با عسل
بدون شیره و عسل
خاصیت آن عقب انداختن یائسگی و لک بینی و ضد ترشح پنیرکی واژینال و تقویت نیروی جنسی و ضد اشتهای زیاد و تغذیه بسیارموثر برای فصل سرما
هفتگی میتوان هرروز یا متناسب میل مصرف شود
خانمها برای تقویت خودتان ازاین نوع تغذیه غفلت نکنید
////////////////////////////////////////////////////////////////
ارده شیره صبحانه ای با خواص بی شمار
خواص ارده و شیره به عنوان یک ماده ی غذایی صددرصد طبیعی بسیار زیاد است.
کنجد، اصلی ترین ماده تشکیل دهنده ی ارده است.
ارده چیست؟
ارده نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست میآید.
در حقیقت ارده خود به تنهایی یک ماده ی غذایی کامل برای هر وعده ی غذایی به ویژه صبحانه است.
ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و بهعبارتی صددرصد طبیعی است.
ماده اصلی و تنها ماده ی تشکیل دهندهی آن کنجد است.
در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده ی بریان تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد.
روش های مصرف ارده :
میتوان آن را بهصورت خالص و بدون هیچ گونه افزودنی با نان مصرف کرد یا مواد شیرینی مثل عسل، شیره ی خرما یا انگور و مربا به آن اضافه و مصرف کرد و میزان افزودنی بسته به ذائقه ی افراد متفاوت است.
خواص ارده (کنجد) :
منبع غنی از پروتئین ، ارزش غذایی بالا
هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده ی ۱۴ درصد از نیاز روزانه ی بدن به کلسیم است.
مصرف ۵۰ گرم از کنجد، ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند.
منبع بسیار مفید برای آهن، روی و کلسیم
مفید برای رفع خستگی و کمک به کم خونی
انرژیزا و چاق کننده
تقویت کنندهی نیروی جنسی
منضج دملها و زخمهای چرکی و تسکین دهندهی درد
تقویتکننده ی حافظه
مفید برای درمان استخواندرد و درد مفاصل
درمان اختلالات کبد و کلیه
ملین و مسهل
خواص شیره ی خرما
شیرهی خرما همان خواص خرما را دارد.
دارای فسفر و آهن
مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود.
تسکین دهندهی دردهای روماتیسمی و امراض شریانی و وریدی
کمک به دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن
کمک به خونسازی
ضد سرطان
غذای مناسب برای بلغمی مزاج ها (گرمی بخش)
شیره ی انگور
دارای مقدار قابل توجهی ویتامین A,B,C
دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیوم و آلبومین
ضد سرطان
مفید برای درمان یبوست، روماتیسم، عفونت ها و کم خونی و تصفیه کننده ی خون
مدر، قاعده آور
برخی از خواص عسل
تقویت کننده ی عمومی بدن
تقویت کننده ی مغز و اعصاب و حافظه
مفید برای پوکی استخوان
مؤثر در پیشگیری و درمان آلزایمر
مفید در درمان کم خونی
مزاج ارده
گرم و تر
مصلح ارده
سرکه، عسل
مزاج شیره ی انگور
گرم و تر
مصلح شیره ی انگور
تخم ریحان، خشخاش
مزاج شیره ی خرما
گرم و خشک
مصلح شیره ی خرما
سرکه، بادام درختی، سکنجبین، ترشی های طبیعی
مزاج عسل
گرم و خشک
مصلح عسل
آب انار ترش، آب لیمو، آب بالنگ، سرکه، گشنیز
احتیاط در مصرف :
شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای گرم مزاج ها موجب غلیظ شدن صفرایشان می شود و نتیجه ی آن، جوش زدن در صورت و بدنشان است که راه درمانش هم خوردن میوه های تازه با طبیعت سرد است.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12