آخرین مطلب

لاغری زیاد را باخوردن انجیر با گیاه و یا عرق انیسون به چاقی مبدل کنیم

انیسون همراه با انجیر چاق کننده است. این نسخه مورد تاکید همه حکما است.

این دارو عضله می آورد و هم موجب چاق شدن میشوند.
طریقه مصرف
هم می توانند بجوشانند بخورند، به طور مساوی پودر با هم مخلوط کنند و بخورند.
هم پودر انیسون همراه با سویق انجیر ، یا مربا انجیر همراه با انیسون و…

رحیق #طبایرانی #طباسلامی #طب_سنتی #خیراندیش

نسخ_استاد 🎪🍓🌱˼

♡› http://splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://ble.ir/tebiranii
https://gap.im/Tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii

//////////////////////////////////////////////

#درمان_لاغری_مفرط :

⚛انجیر را چون چهل صباح با قدرى انیسون تناول نمایند، در چاقی، بی نظیر است.

استاد دلیری

////////////////////////////////

راه چاق و فربه شدن بدن چیست؟

✍️چاق شدن در طب اسلامی به معنای چربی اضافه نیست؛ بلکه اضافه شدن گوشت به بدن است.

🔻چه کار کنیم که چاق شویم؟ خوردن کامل صبحانه و شام . ترک ناهار؛ اگر در بین روز گرسنه شدید، انجیر یا کشمش یا مویز یا مقداری آجیل تازه بخورید.

پوشیدن لباس پنبه ای و کتان .خوردن انواع سویق ها و سویق چاق کننده یا گندم و برنج و سنجد هرکدام به تنهایی صبح ناشتا؛ به جز سویق جو. خوردن سویق جو ناشتا بدون آب به جای صبحانه، به مدت دو ماه، فرد را لاغر می کند. ( مقدار ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری مصرف شود. ) یک روز در میان حمام رفتن؛ البته حمام های امروزی اثر چندانی ندارد. ولی بی فایده هم نیست. حمام پس از غذا خوردن انسان را چاق می کند و اگر ناشتا حمام بروید؛ لاغر می شوید.

خوردن گوشت؛ البته گوشت خوردن زیاد ماهی فرد را لاغر می کند و منظور گوشت گوسفند و شتر و بز و بوقلمون و … است.خوردن گوشت مرغ زیاد توصیه نمی شود؛ چون در روایات از خوردن گوشت مرغ نهی شده است.
استفاده از عطرهای خوشبو که طبیعی است. خوردن میوه در اول روز، باعث چاقی می شود. خوردن هندوانه و خربزه ناشتا، رگ فلج را بیدار می کند.

اگر لاغری به خاطر انگل باشد، باید با خوردن سرکه طبیعی ( ناشتا ) آن را برطرف کند. اگر صفراوی یا سوداوی هستید و اشتها ندارید، حتما مزاجتان را تعدیل کنید و سرکه طبیعی پس از هر غذا خورده شود. ( یک تا سه قاشق غذاخوری )

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati

////////////////////////////////////////////