?خواص شگفت انگیز گیاه” اوجی “در طب مقدس ایرانی
گیاه “اوجی” یا فودنج که نامش در کتب طب مقدس ایرانی به نام حشیشه العلق یا گیاه زالو معروف و مشهور است. از آن جهت به آن حشیشه العلق گویند که در صورت بلع زالو یا انگل از طریق دهان ، داروی اختصاصی جهت خروج از لوله گوارش است.
این گیاه بسیار معطر و خوشبو که دارای بوی نافذی است از گیاهان خانواده “لابیاته ها” یا نعناییان میباشد ؛ بیشتر در مناطق مرطوب و کنار جویبارها و زمین های نمناک شمال کشور می روید.
افرادی که از خستگیهای روحی و کمبود انرژی برخوردارند تنها با بوییدن برگهای این گیاه ، انرژی مضاعفی گرفته و سرحال تر از قبل می شوند .بوی بسیار مطبوع این گیاه ، آنرا از سایر گباهان خانواده نعناییان ، متمایز میکند.
حتی بوییدن و فقط استشمام برگهای تر و تازه این گیاه مقدس، سردرد بیماران میگرنی و سرگیجه را در افراد بیمار تخفیف میدهد.
در خواص آنتی بیوتیکی ، بهتر از آویشن ،نعناع ،پونه و سایر گیاهان خانواده بزرگ نعناییان بوده و قوی تر عمل میکند.
این گیاه دایجستیو بوده و هاضم (هضم کننده)غذاهای سنگین است، در شمال کشور ایران از این گیاه خوشبو بعنوان داروی دایجستیو در شکم ماهی و مرغ توپر استفاده میکنند.
اینجانب معتقدم گیاه اوجی مانند یک کاتالیزور عمل کرده و سرعت هضم و جذب غذاهای دیر هضم و سنگین و ثقیل الهضم را بیشتر و بیشتر میکند.
ساکنین گیلان زمین و غرب مازندران از این گیاه بعنوان یکی از ترکیبات دلار Dallar استفاده میکنند. دلار داروی مقویست که از ترکیب گشنیز و اوجی و گیاهان دیگر تشکیل میشود و بعنوان مصلح پرتقال ، گوجه سبز ، ماهی ، نارنگی ، کیوی ،خیار ، موز مورد استفاده قرار میگیرد.
از خواص دیگر گیاه اوجی میتوان به موارد زیر اشاره کرد : این گیاه ضد چسبندگی پلاکت ها است و بدلیل خاصیت بالای آنتی اکسیدانیش ضد سرطان ، ضد موتاژن ، ضد تومور مغزی نیز محسوب میشود .
به افرادی که از تیرگی زیر چشم برخوردارند – افرادی که احساس میکنند دچار پیری زودرس شده اند – دانش آموزان و دانشجویانی که شبهای امتحان را به سر می برند توصیه میکنم از دمنوش برگهای تازه این گیاه میل کنند و اثرات شگفت انگیز آنرا به چشم ببینند.
این گیاه اشتهاآور و مقوی معده است و سکسکه را بر طرف می کند .مصرف آن در دوران بارداری منعی ندارد .زنان بارداری که حالت تهوع شدید و یا ویار شدید دارند میتوانند چند برگ تازه آن را میل کنند.
?استادحمزه سام دلیری پزشک و مدرس طب ایرانی
/////////////////////////////////////////////////////
مصرف حشیش خطر ابتلا به سرطان دهان را در پنج سال سه برابر میکند
یک مطالعه اخیر در گزارشهای پزشکی پیشگیرانه، ارتباط CUD با خطر ابتلا به سرطان دهان (به ویژه نئوپلاسمهای بدخیم لب یا زبان) را در طول پنج سال از اولین غربالگری اختلال مصرف مواد مخدر بررسی میکند.
کانابیس و تنباکو چندین ماده شیمیایی سرطانزای مشترک دارند. سوزاندن کانابیس، مانند احتراق تنباکو، هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای، بنزو[a]پیرن و فنول تولید میکند. تنباکو به عنوان عامل ایجاد سرطان در حفره دهان شناخته شده است و همین امر باعث شده است که کاوشهای فعلی در مورد خطرات مشابه با کانابیس انجام شود.
کانال بزرگ #سلامت_آنلاین
@salamat_on