آخرین مطلب

سرطان تخمدان و کیست تخمدان و علل رشد آن و راههای درمانی با نگاهی به طب سنتی

?درمان سرطان تخمدان?

?آیت الله ضیایی?

✅✍سرطان تخمدان پنجمین سرطان شایع در خانم ها ?می باشد ومتاسفانه سرطان تخمدان معمولا تا کاملا پیشرفت نکرده خود را نشان نمی دهد.گاهی از یک کیست تخمدان پدید امده و گاهی عامل هورمونی یا ژنتیکی و گاهی عدم بچه دارشدن و حامله شدن عامل آن می باشد.

 ?علائم سرطان تخمدان?

✅✍در ابتدا پیدایش نظیر کیست تخمدان قاعدگی نامنظم می اورد و در مراحل پیشرفته سرطان تخمدان علائم چندگانه ای پدید می اید:

۱-درد زیر نافی?

۲-ورم کردن یعنی باد کردن شکم به علت افزایش مایع شکمی

۳-نیاز به دفع مکرر ادرار.

۴-به ندرت خونریزی غیرطبیعی از مهبل.

۵-ممکن است به علائم کلی سرطان ها مثل کم شدن وزن بدن,تهوع,استفراغ نیز دچار شوند.

۶-اگر سرطان تخم دان درمان نشود ممکن است از نوع بدخیم باشد که به بقیه اعضا مثل کبد اسیب زند و انها را هم سرطانی کند.?

?روش های تشخیصی?

۱-در فامیل نزدیک(خواهر ، عمه، خاله) کسی مبتلا است یا خیر.?‍?‍?‍?

۲-با ازمایش های متعدد معلوم می شود سرطان تخمدان در مراحل اولیه است یا پیشرفته

۳-گرفتن سونوگرافی تا تومور سرطانی از حیث وزن و حجم در تخمدان مشخص شود.

?درمان درطب سنتی و اسلامی?

۱-بیماران سرطانی باید از غذاهای صنعتی مثل فست فود و پیتزا و..اجتناب کنند.?

۲-عدم مصرف چربی های ترنس بالا مثل خامه? و سرشیر وروغن جامدو..

۳-عدم مصرف اسانس های شیمیایی

۴-کافئین زیاد نخورد☕️

۵-می توان از دارو گیاهی سیلی مارین که تهیه شده از گیاه خار مریم می باشد که در کاهش کلسترول خون و درمان انواع سرطان ها موثر است(سرطان خون و سرطان پروستات و سینه و تخمدان) این دارو در کشور چین و ایران ساخته می شود

۶-اش جوی دوسر بخورد?

۷-سنجد تلخ در ۲۴ ساعت یک قاشق پلوخوری

۸-دم کرده گزنه یک قاشق چای خوری در یک استکان اب جوش☘

۹-از این ۴ روغن استفاده کند:

روغن گلرنگ مخلوط

با روغن زیتون

-روغن افتاب گردان

-روغن ذرت-روغن سویا

۱۰-از غذاهای درست شده از ماهی سفید یا قزل ال?ا(همراه خرما یا عسل) یا سردست گوسفند? یا ران مرغ مرغ بدون پوست به همراه کاهو بدون سس و سبزی سبز? پر رنگ و به همراه دانه گیاهی کامل یعنی با سبوس و شلتوک ان مصرف کند.

۱۱-مصرف روغن ماهی یا قرص امگا سه بدون جیوه

۱۲-مصرف ویتامین E

۱۳-خوردن کروم که در زراع گوسفند و ران مرغ و ماءالشعیر(اب جوی مخمر غیر مست کننده)

۱۴-سلنیوم که در سبوس گندم و سیر وپیاز و کلم بروکلی و گوجه فرنگی رسیده است.

۱۵-انگور قرمز?چون مواد فنولی دارد

۱۶-خوردن انجیر ۷ تا در ۲۴ ساعت

۱۷-خوردن زردالو به همراه مغزش

۱۸-خوردن شلغم

۱۹-نقش سه ویتامین:ویتامین C,D,E که ضد سرطان هستند