آخرین مطلب

کاچی و معجون تقویتی ضد ضعف بعد زایمان و ضد افسردگی و توانایی جنسی برای بانوان

۱- ✅?اگر خانم ها پس از زایمان? از کاچی استفاده کنند به بیماری افسردگی پس از زایمان دچار نمی شوند?

telegram.me/joinchat/CjnRmTvyORgyVu1lZ_1sNQ

۲- تقویت عمومی بدن با معجون کاچی با نگاهی به طب سنتی چیست

? معجون کاچی سنتی کرمان

تقویت عمومی بدن

درمان کم خونی(خونساز)

تقویت قوای جنسی

بعد از زایمان

مفید برای بعد از دوران نقاهت

بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند

مفید برای شب زفاف

کمبود اسپرم

بی میلی مردان وکمی شهوت

مواد لازم

مغز گردو ۵۰ گرم نیم کوب شده

مغز بادام ۵۰ گرم نیم کوب شده

مغز پسته ۵۰ گرم نیم کوب شده

مغز فندق ۲۵ گرم نیم کوب شده

آرد جوانه گندم یا آرد برنج ۲ لیوان

نبات آسیاب شده ۲ لیوان

روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) ۲۰۰ گرم

گاوزبان ۵۰ گرم

آب ۴ لیوان

گلاب نصف فنجان

زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم .

روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد .

۳-✅ کاچی چهار مغز مقوی برای ماه رمضان?

?✍مواد اولیه :

?نبات خرد شده ۲ پیمانه

?آرد ۲ پیمانه

?هل ساییده شده ۱ قاشق

?عسل دو سوم پیمانه

?کره حیوانی(روغن زرد) ۱۵۰ گرم

?زعفران ساییده به میزان لازم

?گلاب یک سوم پیمانه

?گل گاو زبان دم کرده ۱ لیوان

?چهار مغز : گردو ، پسته ، فندق و بادام ریز شده یک پیمانه

?طرز تهیه:?

✅✍نبات را با ۶ پیمانه آب و عسل در ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و نبات ها حل شود بعد در انتها زعفران و گلاب را اضافه می کنیم.

آرد را کمی تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود بعد کره به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و خوب آن ها را با هم یک دست می کنیم بعد پودر هل را اضافه کرده و هم زده حالا نوبت اضافه کردن شربت می شود.

✅✍همین طور که با حرارت کم روی اجاق هست مرتب هم می زنیم تا خوب داخل شربت حل شود گل گاوزبان دم شده را از صافی رد می کنیم و می ریزیم داخل ظرف و هم می زنیم تا مواد کمی خودش را بگیرد حالا مغزها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به روغن بیفتد.

???? @tebe_jame ???