?بسته سلامت فارس?

 غذاهایی که به مغز ما آسیب می زنند

 ?غذاهای فرآوری شده

غذاهایی که به صورت شیمیایی فرآوری شده اند منبع خوبی از قند افزوده شده هستند.

 ?چربی ترانس

روغن های نیمه هیدروژنه یا چربی ترانس می توانند مشکلات جدی برای مغز ایجاد کنند.

 ?قند افزوده شده

نوشیدنی های شیرین شده با قند مانند سودا، نوشیدنی های انرژی زا و نوشیدنی های ورزشی سرشار از قند افزوده شده هستند.

?فروکتوز (HFCS)

شربت ذرت با فروکتوز بالا می تواند در توانایی یادآوری اختلال ایجاد کرده و توانایی یادگیری مغز را تغییر دهد.

?چربی اشباع

چربی اشباع موجب اختلال در توانایی یادگیری مغز و شکل گیری خاطرات جدید می شود.

 ?مواد مصنوعی

مواد مصنوعی در غذاهای فرآوری شده یافت می شوند.

 ?کافئین

مصرف بیش از حد موجب سردرگمی و توهم شده و برخی مواقع بروز تشنج می تواند به مرگ منجر شود.

 ?نمک

مصرف بیش از حد این ماده غذایی می تواند خطراتی را برای سلامت ما به ویژه سلامت روانی ما داشته باشد.

?غذاهای فوری

غذاهای فوری یا فست فودها استرس را بدتر کرده و اختلال در عملکرد مغز را موجب می شوند.

@Farsna