درمان خلط سینه در طب سنتی:.
مصرف غذاهای لطیف و زودهضم مثل شورباها، زردهی تخممرغ عسلی، نخودآب، آبگوشت بدون سیبزمینی و گوجه، عصارهی گوشت، مربای سیب، به، انجیر، شقاقل، گل گاوزبان
مصرف چیزهایی که مانع عفونت اخلاط بدن میشوند؛ مثل دارچین، نخود، زعفران.
کمخوری و پرهیز از بخار زاها مثل سیر خام، پیاز خام، موسیر، تره و شاهی
پرهیز از دیر شام خوردن
یک مشت نخود + ۲ لیوان آب ملایم بجوشد تا وقتی که رنگ آب مایل به سرخی شود، صاف کرده و نصف قاشق چایخوری نمک معدنی در آبش اضافه کرده و میل شود.
فرنجمشک ۱ قاشق مرباخوری + تخم بالنگو ۱ قاشق مرباخوری + نصف لیوان آب جوش. یک ساعت بماند بعد نصف لیوان گلاب افزوده و جرعه جرعه میل شود.
۱۰ تا ۲۰ عدد چوب دارچین به اندازه ۳ تا ۵ سانتیمتر داخل لیوان ریخته و پر از آب جوش کنید و رویش نعلبکی بگذارید. ۶ ساعت بماند، بعد جرعه جرعه آب آن را میل کنید. مجدد آب جوش ریخته و ۸ ساعت بماند، بعد جرعه جرعه میل شود. این فرآیند تا سه روز تکرار شود.
بخور یک مشت از مرزنجوش، آویشن، اسطوخودوس، اکالیپتوس، رزماری و پونه هر ۲۴ ساعت به مدت نیم ساعت بخور داده شود.
استنشاق آب و نمک معدنی (خیلی شور نباشد فقط مزهی شوری بدهد).
@mahdyartebکانال طب سنتی دکتر غلامرضا کریمی دراصفهان