آخرین مطلب

شکم آوردن ( یا استسقا ) با نگاهی به طب سنتی چگونه مقابله کنیم

شکم آوردن ( یا استسقا ) چگونه مقابله کنیم :

۱= اگر مزاج شما گرم است با خوردن نصف استکان بعد غذا چاره سازی شود ( دقت شود خانمها در خوردن کاسنی زیاده روی می کنند و عاقبت کرختی در رحم و رطوبت گیری رحم را غافل میشوند .

۲= روی شکم را روغن کرچک به اندازه نصف قاشق چایخوری مالیده شود و لیکن خوردن آن توصیه نمی شود .

۳= کلپوره یا مریم نخودی ( داروی کاهش قند خون ) نصف قاشق چایخوری روزی یکبار مثل چای دمنوش شود و زیاده روی توصیه نمیشود .

 

۴= ورزش عادی مثل پیاده روی انجام شود حداقل روزی نصف ساعت ، چون ورزش نکردن عامل شکم آوردن است .

۵= انجام فعالیت نشسته عامل شکم آوری است . مصادیق را خودتان جستجو کنید .

۶= خوردن غذای کالری دار عامل شکم آوری است .

۷= خوردن نان و برنج و فست فودها و نان خمیری بالاخص فانتزی و بربری عامل شکم آوری است .

۸= مبارزه جدی با یبوست رافع شکم آوری است چون شیخ الرئیس بوعلی میفرماید آدمی بایستی حداقل سه بار در یک روز دفع حاجت آرام داشته باشد و هر گونه زور زدن موجب تولید بواسیر و نشانه از خشکی شدید در روده و شکم دهی دارد . یبوست ام المراض است و هفتاد مرض از آن شکل میگیرد .

۹= اگر با زبان خیلی ساده کتب روائی ما را درباره سلامتی دنبال کنیم صدها حدیث وجود دارد که فرموده اند بدن را روغن مالی کنید ( دانشنامه احادیث پزشکی در اسلام آقای ری شهری + کتاب حلیه المتقین + کتب طب الصادق + طب الرضا + طب الائمه و… سنن النبی علامه طباطبائی ) پس روی شکم را با روغن مثل بادام شیرین و یا کرچک نرمش کنیم .

۱۰= آب کمتر مصرف شود یعنی حداکثر تا ۸ لیوان … امام علی ع میفرماید تن را بایستی همانند درختان کم آب در بیابان مدیریت کنیم تا سخت شود و الا بر اثر پر آبخوری بدن فربه و چاق و دارای بیماری میشود .

۱۱= تغذیه آهسته خورده شود تا بزاق دهان به شیره غذای ورودی خو بگیرد .

۱۲= موقع تغذیه رسانه گروهی خاموش و حرف زدن قطع شود .

۱۳= نشاسته عامل چاق شدن است

۱۴= نوشابه های گازدار و آدامس عامل شکم آوری است .

۱۵= سبزی و حبوبات عامل شکم آوری است .

۱۶= سیب زمینی سرخکرده عامل شکم دهی و باعث خاموش شدن مغز میشود .

۱۷= هویج زیاد خورده شود .

۱۸= سیر خشک فقط برای افراد سرد مزاج مفید است .

۱۹= عرق اسطوخدوس روزی یک استکان مصرف شود تا قوه مدیره مغز تواناتر برای جاروی نزله مغزی شود .

۲۰= گوشت گاو و گوساله و بالاخص فست فودها عامل بزرگ شکم دهی هستند پس به تغذیه شرقی خودمان بازگردیم .

۲۱= برای دفع رطوبات بلغمی و نزله های سرد در روده های بزرگ و کوچک و دفع سموم بایستی بصورت نوبه ای یا ترکیبی از عرقهای نعنا و بارهنگ و میخک و زنیان و سیرین بیان استفاده شود و یا گیاهش را پودر کرده در روی غذا و یا پختنی ها استفاده کنیم .

۲۲= خربزه و هندوانه با هم خوردن عامل نفخ شکم و باعث شکم دهی و زخم معده ها میباشند .

۲۳= دوغ و ماست برای معده سرد و تر بشدت مضر است و بایستی با مصلحات آن یعنی آویشن و آذربه و نعنا مصرف شوند و اصلا” لبنیات ها کم کم مصرف شوند .

۲۴= آب یخ و بستنی ممنوع .

۲۵= خوردن هل با دمنوش چای کوهی برای خروخ بلغم معده عالیست و از خوردن چای سیاه پرهیز شود .

۲۶= خربزه بعد از غذا یک ساعت خوردنش عالیست .

۲۷= عسلاب با اندکی لیمو ترش خوبست .

۲۸= استرس و غم ها بشدت شکم دهی دارند .

۲۹= حمام کردن هر روز لاغر کننده و یک روز در میان چاق کننده است .

۳۰= رب انار شیرین با آب عسل مفید است .

۳۱= پاشیدن یک گرم دارچین روی غذا عالیست زیاده روی در مصرف مزاج گرم را مضر است .

۳۲= نوشیدن آب سرد باعث گشادی روده ها میشود و ما باید بدانیم حرارت روده تا ۳۷ درجه است و آب سرد حرارتش صفر است پس آب ولرم یا یخجالی بهتر است و بدانیم که یخ ما را به مرگ زود رس دعوت می کند .

۳۳= فشار خون و یبوست کهنه بشدت عامل شکم دهی هستند .

۳۴= دوری از گوشت فریزری و مانده عامل بلغمی شدن شکم میشود .

۳۵= اگر روده عفونی شده باشد رنگ ادرار قهوه ای و بد بو میشود و در شکم دهی موثر است .

۳۶= بعد از غذا فوری خوابیدن فوق العاده مضر است و باعث عفونت روده ها و کسالت و چرب شدن کبد میشود .

۳۷= برنج و سیب زمینی بشدت روده ها را اسیدی می کند و باعث فراخی و ورم روده میشود .