مزاج صفراوی
و راهکارهای مقابله
با نگاهی به طب سنتی
منضج یا حل کننده صفرا
ریشه کاسنى ، گل نیلوفر، آلوچه خشکه ، ریشه شیرین بیان ، گل خطمى ، گل بنفشه ، عناب تمرهندى ، به دانه ، تخم کشوث ، گل حلوا (بستان افرزو)، اسپرزه ، شربت نارنج ، شربت به ، شربت توت سیاه یک یا چندتاى آنها را انتخاب کرده مصرف نمایند.
غذاهای مضر برای صفراوی مزاج
سرخ کردنی، غذاهای چرب، تخم مرغ، ادویه جات تند، غذاهای فریزشده، غذاهایی که با زود پز پخته شود، آش رشته، ماکارونی، آب یخ، نوشابه گازدار، چای، و غذاهای ساندویچی، پیتزا، بریده بریده غذا خوردن سعی کنند سه وعده غذا میل کنند.
غذاهای مناسب برای صفراوی مزاج
(( برای جلوگیری از چاق شدن برنج و جو را با هم بپزند )) سوپ ماش، سوپ اسفناج، سوپ جو با گشنیز و کدو، کدو حلوایی، نخودفرنگی، سبزیجات، جو دوسر و آب غوره و اسفناج، بادام شیرین، آب لیمو و زرشگ، هلو، زردالو، سیب، کاهو، خیار، و گوشت مرغ رسمی، گوشت بره
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
کانال طب سنتی اسلامی ایرانی عضو شوید
////////////////////////////////////////////////
موارد مفید برای افرادی که علائم افزایش خلط صفرا پیدا کردهاند
استفاده از غذاهای ترش، شربت سکنجبین (سرکه و شکر یا عسل که در آب ریخته شده و حرارت دیده)، آبغوره، تمرهندی ترش و ملس، سبزیجاتی مثل کاهو، خیار، کدو، گشنیز، اسفناج، میوههای ترش آبدار مثل مرکبات، گوجه سبز، آلبالو، شاهتوت، تمشک، سیب ترش، نارنگی، نارنج، هندوانه و از گوشتها، گوشتهای سفید و غذاهای حاوی ماش و جو برای این افراد مفید است.
کانال رسمی حکیم خیراندیش
https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir