تهیه زرده تخم مرغ عسلی به روش بن ماری
#زرده نیم برشت یا #زرده عسلی غذایی ست:
با هضم آسان که به سرعت جذب بدن میشود
انرژی بخش و مقوی
و
افزاینده نیروی جنسی
موافق مزاج اغلب افراد بویژه افراد با مزاج و یا غلبه سردی
رشد دهنده عالی برای دوران کودکی
خونساز و مفید در درمان کم خونی
یکی از روش های تهیه زرده نیمبرشت، پخت آن به صورت غیرمستقیم بر روی بخار آب (بن ماری) می باشد.
این نوع پخت خطر انتقال سالمونلا ( مسمومیت خاص غذایی )را ندارد.
نمک
و فلفل از دسترس ترین مصلحات تخم مرغ اند
با تشکر از خانم دکتر شمسیان (پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی جهت تهیه این کلیپ)
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official
کانال رسمی کلینیک سلامتکده
اولین و تنها درمانگاه تخصصی طب سنتی در استان قم ( خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴ )
جهت ویزیت و خدمات ارائه شده، توسط متخصصین دانشگاهی طب سنتی
ویزیت تخصصی بیماران، مشاوره تغذیه،مزاج سنجی، حجامت، فصد، ماساژ، زالو درمانی، آبزن درمانی
داروخانه طب سنتی
۰۲۵۳۷۷۶۴۰۷۳
۰۲۵۳۷۷۶۴۰۷۴