آخرین مطلب

خبر اورژانسی برای سرفه های بسیارخشک و تارهای حنجره خشک با سیب بخارپز

درفصل پاییزو فصل زمستان مشاهده میشود افراددرسنین پایین و بالا به هنگام صحبت کردن فاقد صوت بوده و دارای سرفه های خشک بدون خلط هستند
برای تقویت صدای حنجره
چند دانه سیب قرمز درختی رسیده ازنوع استخوانی را بدونه قارچ و پوست کنی ( درسته ) ، عینا شسته و با پوست دریک قابلمه قرارداده و فقط نصف استکان اب ریخته و برروی گاز با شعله خیلی کم به مدت یک الی یکساعت و نیم ساعت قرارداده و سیب ها را ساعتی بعد یکباردرقابلمه ارام جابجامیکنیم که نسوزد و گاز را خاموش میکنیم و سپس سیبها را از وسط سوراخ کرده و یک قاشق عسل ( اویشن یا گون یا کوهستان ) روی هرکدام ریخته و درطول روز با پوست و گوشت ان درهرروز میل شود
⛔️ دانه سیب خوردنش ممنوع
📚 محقق طب سنتی حسین معارفی