📚📚📚مصرف چه مواد غذایی منجر به رفلاکس یا تشدید آن میشود؟
مشکل رفلاکس، با مصرف غذاهای نامناسبی چون غذای زیر، تشدید مییابد و از این رو به هنگام رفلاکس، باید از مصرف آنها پرهیز نمود:
مصرف غذاهای غلیظ مانند غذاهای خمیری (اسپاگتی، ماکارونی، پیتزا، لازانیا) و نان فطیر
مصرف قهوه، نسکافه و سایر ترکیبات محتوی کافئین
مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی
مصرف غذاهای نفاخ مانند حبوبات، سیر و پیاز و سبزیجات خام
مصرف زیاد عدس، بادمجان، کلم
مصرف گوشت گاو و غذاهایی با رطوبت زیاد
نعناع و عرق نعناع
ادویهجات تند مانند فلفل و خردل
گوجه فرنگی و برخی مواد که با آن درست میشود مانند سس کچاپ،
میوههای آبکی یا محرک مانند خیار، شلیل، آلو، طالبی
برخی از داروها از جمله داروهای مورد استفاده در درمان آسم، آنتی هیستامینها، مسکنها، آرام بخشها و داروهای ضدافسردگی
بقلم دکتر مجید انوشیروانی
https://tabaye.ir/gastric-reflux/
///////////////////////////
💊شربت آلوئه ورا آبی بر روی آتش رفلاکس معده
به مدت یکماه، صبح ناشتا و شب قبل خواب از شربت آلوئه ورا استفاده نمایید.
مواد لازم برای تهیه شربت آلوئه ورا
برگ آلوئه ورا : ۱ عدد بزرگ
عسل : ۵ قاشق غذاخوری
لیمو ترش : ۱ عدد
طرز تهیه:
برای تهیه شربت آلوئه ورا ابتدا برگ آلوئه ورا را برش می زنیم و ژله های درون برگ را خارج می کنیم، سپس ژله ها را به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم و به خوبی می شویم. در ادامه ژله ها را داخل یک کاسه آب سرد می ریزیم.
اجازه می دهیم ژله ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب سرد بمانند تا تلخی شان به طور کامل گرفته شود. برای این تلخی ژله آلوئه ورا به طور کامل گرفته شود بهتر است که هر ۵ دقیقه آب سرد را دور بریزیم و آب تازه جایگزین کنیم.
در این مرحله پس از اینکه تلخی ژله آلوئه ورا را گرفتیم، آنرا درون مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به طور کامل پوره می کنیم، در ادامه آب لیمو ترش را می گیریم و پس از اینکه صاف کردیم به همراه عسل به مخلوط کن اضافه می کنیم.
حالا چند دقیقه دیگر مواد را میکس می کنیم تا عسل و آب لیمو ترش به طور کامل به خورد ژله آلوئه ورا بروند. در ادامه یک سوم لیوان را با مخلوط ژل آلوئه ورا پر می کنیم و باقیمانده آنرا با آب سرد پر می کنیم و چند قالب یخ اضافه می کنیم.
بقلم دکتر مجید انوشیروانی
https://tabaye.ir/gastric-reflux/
//////////////////////////////////////////////////////////////
✅ توصیههایی برای کاهش ریفلاکس معده؛
🔺 خوابیدن به پهلوی چپ
🔺 کم کردن وزن
🔺 کاهش مصرف غذاهای چرب
🔺 کاهش حجم غذا
🔺 زود شام خوردن
🔺 جویدن آدامس غیرنعنایی
♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی ♦️
✅ https://eitaa.com/drusefi
https://instagram.com/usefi.ir
///////////////////////////////////////////////////////
🔴 دمنوشی برای #کاهش_ریفلاکس
♻️ نوشیدن یک استکان دمنوش ترکیبی به و گل محمدی، همراه با قدری زنجبیل و عسل، حدود ۳۰ دقیقه پس از غذا برای کاهش ریفلاکس مفید است.
🔸این ترکیب باید خوبِ خوب دم بکشد تا مزه آن کمی گس و دبش درآید، یکقاشق چایخوری عسل و سر قاشق چایخوری زنجبیل برای یک استکان از این دمنوش کافی است.
⛔️ نوشیدن این ترکیب در ریفلاکس تلخ #ممنوع است.
طبایرانی #طباسلامی #طب_سنتی #خیراندیش
نسخ
✅عضویت در کانال #نسخجامعطبسنتیاسلامی
/////////////////////////////////////////
❌بعد از غذا نخوابید❌
🚫افرادی که دچار #رفلاکس معده میشوند باید توجه داشته باشند که به هیچ عنوان با معده پر بعد از مصرف غذا دراز نکشیده، خم نشوند، زیرا در چنین شرایطی به دلیل شل بودن دریچه مری و معده، غذا به راحتی از معده وارد مری شده و سبب سوزش و التهاب مری خواهد شد.
🚫توصیه میشود افراد به هیچ عنوان خوددرمانی نکنند، زیرا مصرف برخی داروها میتواند سبب تشدید این عارضه شود.
🍃🍂 👈
🌺🍃 @teeb3s
🏖 @teb3slami
🩸🩺 @nokate_pezeshki
/////////////////////////////////////////////////////////
نسخه خانگی برای ریفلاکس
📌 یکی از نسخههای ساده و مؤثر برای رفع #ریفلاکس، ترکیب چند مادهی آرامبخش و تقویتکنندهی #معده است:
🍃 عرق نعناع (۲ واحد)
🍃 عرق بیدمشک (۱ واحد)
🍯 عسل طبیعی (در صورت نداشتن دیابت)
🔸 مخلوط و نیمگرم بنوشید
⏰ نیمساعت بعد از غذا، روزی یکبار
این ترکیب، حرارت معده را معتدل کرده، بلغم سرد را کاهش میدهد، و ضعف اسفنکتر معده را بهمرور اصلاح میکند.
❗در صورت غلبه شدید بلغم، میتوان ۳ تا ۵ عدد رازیانه نیمکوب به ترکیب بالا افزود و بجوشانید.
طب_سنتی
عرق_نعناع
✅سبک زندگی اسلامی و سنتی با دکتر حسن یوسفی
//////////////////////////////////////////////
▫️راهکار برای ریفلاکس
یکی از نسخههای ساده و مؤثر برای رفع ریفلاکس، ترکیب چند مادهی آرامبخش و تقویتکنندهی معده است:
🍃 عرق نعناع (۲ واحد)
🍃 عرق بیدمشک (۱ واحد)
🍯 عسل طبیعی (در صورت نداشتن دیابت) مخلوط و نیمگرم بنوشید
⏰ نیمساعت بعد از غذا، روزی یکبار
این ترکیب، حرارت معده را معتدل کرده، بلغم سرد را کاهش میدهد، و ضعف اسفنکتر معده را بهمرور اصلاح میکند.
@mahdyarteb
📚📚📚کانال دکتر غلامرضا کریمی طب سنتی دراصفهان
/////////////////////////////////////////////////////////////////////
🔴 ترش کردن و ریفلاکس
♻️ وقتی #معده سرد شده باشد یا بخاطر فصل #تابستان که حرارت بدن به سطح بدن آمده و اندامهای درونی از جمله معده دچار سردی و ضعف هضم میشود، اگر دهانهی معده (فم معده) سست شده باشد، با خوردن غذای سنگین و نامناسب یا پرخوری و درهمخوری محتویات معده از دهانه فوقانی معده به بالا آمده و فرد دچار #رفلاکس یا ترش کردن میشود و حس ترشی در قفسه سینه فرد را آزار خواهد داد.
👈🏼 برای بهتر شدن عملکرد معده، #سویقگندم به صورت ناشتا خوب است(جهت دفع رطوبت زاید معده)، همچنین #سویقبِه هم در طول روز کمک کننده است یا اینکه بعد از غذا یک قاشق از ترکیب #ارده و #عسل یا مربای #به مصرف شود. مصرف یک قاشق چایخوری از ترکیب پودر#تخمگشنیز و نبات هم به صورت خشک به نحوی که با بزاق ترکیب شود و خورده شود مفید است.
✅ فراموش نکنید که:
🔺 مصرف غذاهای سنگین و غلیظ، #پرخوری و #درهمخوری در فصل #تابستان بیش از همه فصول مضر است.
🔺 همچنین کسانی که در تابستان #یخ زیاد استفاده میکنند، دچار #ضعف_معده میشوند.
عضویت در کانال👇
https://eitaa.com/Atariazadi20
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی