بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
رژیم ۱۴ روزه
ممنوعیات :
تاکید مجدد برحذف مواد نشاسته ای ( سیب زمینی و برنج و ماکارونی ) و مواد قندی ( شکر سفید و نبات و قند )
حذف گوشت هرنوع آن و چربیها بغیرروغن زیتون
برنامه غذایی :
میوه بخارپز به خصوص سیب ( با پوست ) و میوه های قرمز رنگ ( سیب چهار تکه شده و مغزش بیرون ریخته و سپس داخل قابلمه ریخته و اب نریزید فقط نصف استکان گلاب و نصف استکان عرق بهارنارنج ریخته و روی شعله ارام گاز بخارپزشود و ساعت ۲ بامداد و ۱۰ صبح و ۴ بعدازظهر و ۱۰ شب چندقارچ بخورند و تا چهل روزادامه شود
حلوای سبوس جوانه ارزن بدون روغن با گلاب خالص ، زعفران طبیعی و خرما زاهدی یا پیارم ( میزان خرما کم باشد .)و روزانه درمیان وعده ها به اندازه یک تیله بخورد
ماساژ باروغن سیاهدانه ایرانی و ورزش های کششی برای تقویت عضلات درگیر شده ( در کانال کوثر درتلگرام است .)
https://t.me/mahsolatekosar
یک قاشق چایخوری عسل و سیاهدانه دانه ایرانی _
الحمدلله علی ما هدانا
نظرات پزشک تغذیه خانم کیوانی
=====÷÷÷==÷÷÷×
بسم الله الرحمن الرحیم
گوشت ها :
برای هر شخص سالم یا بیمار ، مجاز به مصرف روزانه از گروه گوشت ها و پروتئین های حیوانی هستیم ؟
چه مقدار و چگونه گوشت بخوریم ؟
و….؟
همه افراد در هر گروه سنی ، با هر نوع بیماری باید حد اعتدال در خوردن را رعایت کنند .
گوشت ها ( به خصوص گوشت قرمز ) پس از سوخت و ساز در بدن سموم زیادی از خود برجای می گذارند .
اولین نقطه اثر گوشت ها کبد ، و تغلیظ سموم در آن است .
ریشه تمام بیماری ها از تجمع سموم در بدن ( به خصوص در کبد ) است .
پاک سازی کبد و داشتن یک کبد سالم ، ضامن سلامت روح و روان و جسم است .
عزیزان در طی روز به اندازه ای غذا بخورید که کبد شما قادر به تصفیه سموم آن باشد .
گوشت کم بخورید .
سموم حاصل از پروتئین های حیوانی ریشه تمام بیماری ها و به خصوص انواع سرطان است .
مواد قندی و نشاسته ای مانع دفع سموم از بدن می شوند .
گوشت ها را با مواد نشاسته ای و قندی نخورید .
انواع گوشت ( حتی گوشت سفید مرغ و ماهی ) ، تخم مرغ و …..را با مواد غذایی فیبردار مصرف کنید .
اگر انواع گوشت و پروتئین مطابق با نیاز بدن هر شخص بدون مواد نشاسته ای و قندی مصرف شود و سبزیجات فیبردار مثل کرفس ، کلم و هویج و میوه های فیبردار مثل سیب با پوست و به و انواع سبوس ارگانیک کنار گوشت ها مصرف شوند سموم حاصل از آن ها را دفع می کنند .
سهم آب را در هر وعده و میان وعده غذایی رعایت کنید .
سهم آب ، فیبر غذایی است .
یک سوم معده شما متعلق به هوا ، یک سوم متعلق به آب و یک سوم آن متعلق به غذاست .
سبزیجات فیبردار ، میوه های فیبردار و جوانه و سبوس ارگانیک را به قوت وارد برنامه غذایی خود کنید .
در اینصورت اگر اعتدال در خوراک ، خواب و کار و فعالیت هم داشته باشیم با دنیای دارو و درمان بیگانه خواهید شد .
ان شاءالله
الحمدلله علی ما هدانا
https://t.me/mahsolatekosar
/////////////////////////////////////////////////
اثر کیفیت غذا در روح انسان
یکی از اهل سلوک فرمودند:
“از غذای بازار نخورید که تا چهل روز حس و حال عبادت را از شما میگیرد.”
توضیح این سخن آنکه:نَفَس آشپز بر ملکوت غذا اثر دارد،حتی اینقدر این موضوع دقیق است که نگاه اشخاصی که در آن مغازه رفت و آمد میکنند به آن غذا نیز خالی از تأثیر نیست!
♦️مرحوم علامه_طهرانی فرمودند:
از غذاهاومیوه هایی که چشم مردم به آنها افتاده تهیه نکنید!
لذا بایدبرای تهیه مایحتاج از مغازهای خرید کنیم که شخصی مؤمن و معتقد به حلال و حرام باشد.
ممکن است غذایی از جهت ظاهری پاک باشد اما از جنبه ملکوتی با تأثیر گرفتن از نفوس اشخاصی که در تهیه و طبخ غذا نقش دارند ناپاک باشد.
کسانی که در طبخ_غذا نقش دارند حالات و نیات،طهارت یا عدم طهارت و خوشحال یا ناراحت بودنشان در غذا تأثیر میگذارد.
یکی از اساتید طب میفرمودند:با یکی از اهل_سلوک در صف نانوایی ایستاده بودیم، نانوا با یکی از مشتریها دعوایش شد،وقتی دعوا تمام شد و نوبت به ایشان رسید از آن نانهایی که حاضر شده بود و جلوی نانوا بود نخریدند و فرمودند:
حالت عصبانیت نانوا به این نانها منتقل شده و خوردنشان تاثیر بدی بر نفس میگذارد.
طباسلامی
@zohe72.کانال کمیل