آخرین مطلب

ویتامین ها در مواد غذایی بر مبنای طب سنتی

✅ منابع غذایی ویتامین‌ها:

📍منابع خوب کلسیم:
آب پرتقال، پنیر خامه، پنیر سوئیسی، پنیر چدار، فنجان شیر، شیر سویا، پنیر موزارلا، خانواده کلم، لوبیای سفید، اسفناج پخته، ماکارونی پخته و پنیر، ماست، شکلات، بستنی، غلات صبحانه، سیب زمینی شیری، بروکلی

📍منابع خوب آهن:
سبزیجات، غلات صبحانه، آرد جوی دو سر، سویا، استیک، میگو، همبرگر، نخود، جوانه‌ گندم، تخم مرغ

📍منابع خوب تامین روی:
همبرگر، استیک، سبوس گندم، دانه عدس، ذرت، تخم مرغ

📍منابع خوب تامین ویتامین D:
ماهی، زرده تخم مرغ، قارچ، نور خورشید

📍منابع خوب تامین ویتامین A:
هویج، شیر غنی شده، تخم مرغ، بروکلی، فلفل قرمز دلمه‌ای، انبه خرد شده، فلفل سبز دلمه‌ای

📍منابع خوب تامین ویتامین C:
فلفل قرمز دلمه‌ای، پرتقال، بروکلی، توت فرنگی، طالبی، انبه، موز، سیب زمینی، اسفناج

🌿 @TebbolAeme 🌿

///////////////////////////////////////////////

🔰مصرف این ویتامین‌ ها حیاتی است :

ویتامین A :
این ویتامین محلول در چربی و یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است. ویتامین A رطوبت پوست را افزایش داده و انعطاف‌پذیری پوست را افزایش می‌دهد. سیب زمینی، کدو تنبل، انواع کلم، اسفناج، نخودفرنگی، خرمالو، هویج، فلفل، زردآلو، انبه، تخم مرغ وکره حاوی این ویتامین هستند.

✅ویتامین C :
ویتامین C یا اسیداسکوربیک یک ماده مغذی محلول در آب با خاصیت آنتی‌اکسیدانی است. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از پوست و مو ضروری است. مرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمه‌ای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C هستند

ویتامین E :
این ویتامین عملکرد آنتی‌اکسیدانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. اسفناج، بادام، دانه آفتابگردان، میگو، روغن زیتون، ماهی، کلم بروکلی، کدو حلوایی، بادام زمینی، شلغم، چغندر، خرمالو، کیوی و مارچوبه، مهمترین منابع ویتامین E هستند.

ویتامین D۳ :
مطالعات مختلفی نقش ویتامین D در عملکرد اندام‌های مختلف بدن را تایید کرده‌اند. ماهی، قارچ، تخم مرغ

🎙لطفا انتشار دهید👌

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir