آخرین مطلب

چاقاله بادام بر مبنای طب سنتی

🟢چاقاله🟢

🔺بادام تازه (چاقاله) نسبت به بادام خشک گرمی کمتر و تری بیشتری دارد بنابراین برای مزاج های گرم وخشک بسیار مناسب است .همانطور که در احادیث هم داریم که از میوه های نوبر حتما استفاده کنید که شاید بخاطر مناسب بودن مزاج آنها با شرایط فصل باشد.

🔺چاقاله مقوی معده، ریشه دندانها ولثه بوده و حرارت زیاد بدن را فرو می نشاند. همچنین قادر است صفرا را که موجب جوش، اگزما وخارش می گردد، مهار نماید.

🔺توصیه می شود افرادیکه دچار خشکی دهان بوده ودهان آنها همیشه آفت می زند چاقاله را در فصلش حتما مصرف کنند.

🟢چاقاله (قسمت دوم)🟢

🔸حکمت الهی در این است که در آغاز فصل گرم میوه هایی از قبیل آلو، گوجه سبز یا ریواس که همگی خنکی جات هستند در دسترس باشند…

🔸فقط در افرادی که مزاج سرد یا معده ضعیفی دارند باید جانب احتیاط را رعایت نموده واز انواع چاقاله که کوچکتر ونرمتر هستند در مقادیر کم استفاده کنند و بهتر است همان را هم بانمک یا پودر آویشن بخورند تا گرمی نمک و آویشن، سردی و رطوبت چاقاله را تعدیل نماید.

مصلح چاقاله پودر زیره یا آویشن یا به و یا عسل است.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

🟢چاقاله و زردآلو🟢

طبع زردآلو خنک است چاقاله زردآلو هم سرد و تر است و اگر ترش باشد به سمت سردی و خشکی می رود. مصرف پودر زیره، گرمی جات، نبات و عسل، سردی آن راتعدیل می کند.