آخرین مطلب

روش های تهیه عصاره گوشت برای بیماران خاص و تقویت بدن

📚روش تهیه عصاره گوشتهای بلدرچین یا گوسفندی
سلام مثلا یک شیشه مربای بزرگ تهیه کن
بلدرچین یا گوشت ماهیچه گوسفندی را خردکن درداخل شیشه بریز و میتوانی ادویه موردعلاقه ات را با نمک دریا بیفزایی و سپس دربش را ببند ( اب درداخل شیشه نیازنیست چون میخواهی عصاره تهیه کنی ) و بازبگذارش دریک کیسه فریزر و بعد شیشه درب بسته را دریک کتری یا قابلمه درداربگذارش و سپس اب در ظرف بریز و شعله اتش را روشن کن و بعد جوش اب آمدن حرارت را کم کن و بگذاراب قل قل ارام کند پس دراین حالت این گوشت درداخل شیشه بخارپز میشه بعد چندساعت شما ابش بعنوان عصاره میل کن و گوشتش بخور