✅مصرف زیاد زردچوبه چه خطراتی دارد؟
💠استفاده بیش از حد مجاز زردچوبه ممکن است باعث بی اثر شدن داروهای رقیق کننده خون شود و داروهای رقیق کننده خون ممکن است خطر خونریزی را در افرادی که از کلسترول بالا رنج می برند افزایش دهد.
💠بیماران کم خونی یا کسانی که از کمبود آهن رنج می برند باید در مصرف زردچوبه احتیاط کنند، زیرا می تواند جذب آهن در بدن را محدود کند
┅┅❅❈❅┅┅
➥🏵 @TebeBooAli
////////////////////////////////////////
🔰۹ گروهی که زردچوبه مصرف نکنند!
✔️مزاج زردچوبه گرم و خشک است.
🟠رنگ زرد تا نارنجی و بیشتر فوایدی که در خصوص زردچوبه گفته می شود به ترکیبی پلی فنلی به نام کورکومین برمی گردد. امروزه خواص ضد التهابی، ضد توموری و آنتی اکسیدانی در مورد زردچوبه شناسایی شده است. وجود مقدار کمی فلفل سیاه در کنار زردچوبه، جذب کورکومین در بدن را افزایش میدهد. کورکومین در چربی حل میشود و می تواند همراه با غذاهای چرب مصرف شود.
🟤کورکومین اثرات قابل توجهی در کاهش میزان قند خون در افراد دیابتی و کاهش چربی در افراد دارای چربی خون بالا دارد. کورکومین میتواند در کاهش BMI ، وزن بدن، دور شکم و لپتین مفید باشد.
🟢فواید مصرف خوراکی زردچوبه:
۱️⃣درمان التهاب مزمن
۲️⃣درمان التهاب مفصلی
۳️⃣پیشگیری از پوکی استخوان
۴️⃣کمک به درمان افسردگی
۵️⃣بهبود عملکرد مغز
۶️⃣بهبود بزرگی خوش خیم پروستات
۷️⃣جلوگیری از سرطان
🟢برخی فواید زردچوبه موضعی:
۱️⃣بند آورنده خونریزی جراحات سطحی
۲️⃣کاهش درد و ورم ضرب دیدگیهای سطح بدن
۳️⃣شفاف شدن پوست (ماسک زردچوبه، عسل و ماست یونانی)
⛔️ممنوعیت مصرف زردچوبه
🔸افرادی که به زردچوبه حساسیت دارند.
🔹افرادی که کاندید عمل جراحی داخلی هستند.
🔸بیماران مبتلا به ضعف قلب
🔹مبتلایان به بیماری هراس یا ترس بیش از حد
🔸بیماران با سابقه سنگ کیسه صفرا
🔹مبتلایان به رفلاکس اسید التهاب و زخم انتهای مری
🔸افرادی که خون رقیقی دارند یا از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند.
🔸مبتلایان به بیماری سلیاک بعلت احتمال آمیختگی با آرد گندم.
🔹مردانی که تعداد اسپرم کم دارند.
🖊 دکتر مجید سلطانپور(متخصص طب سنتی ایرانی )
انجمن علمی طب سنتی ایران
👉 @persianmedicine 👈
////////////////////////////
👈مصرف زردچوبه به علت برخورداری از کورکومین موجب بهبود عملکرد مغز می شود و خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با مغز مانند آلزایمر را کاهش می دهد.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
///////////////////////////////
#زردچوبه
🌿کنترل وزن
پودر زردچوبه برای حفظ وزن سالم بسیار مفید است. یکی از ترکیبات موجود در زردچوبه به بالابردن تولید صفرا که یکی از مولفه های اصلی در تجزیه چربیهاست کمک می کند.
کسانی که می خواهند وزنشان را پایین بیاورند با هر وعده غذایی خود یک قاشق چای خوری زردچوبه مصرف کنند. 😊
پیشگیری از #بیماریهای کبد
زردچوبه نوعی پاک کننده طبیعی کبد به شمار می رود. کبد از طریق تولید آنزیمهای خون را تصفیه می کند و زردچوبه، تولید این آنزیم های حیاتی بدن را افزایش میدهد. این آنزیم ها تجزیه میشود و سموم داخل بدن را کاهش می دهند. هم چنین گفته می شود که زردچوبه موجب بهبود گردش خون نیز می شود. همه این عوامل به سلامت کبد کمک می کند.
♡› http://Splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii
https://gap.im/Tebiranii
////////////////////////
🥼#شفای_زندگی
✅ زردچوبه در زمینه افزایش قدرت ایمنی بدن و ضد التهاب بودن شناخته شده است و برای انواع بیماری های عفونی، میکروبی و ویروسی از جمله کوید ۱۹ بسیار مفید می باشد.
🎧 پاسخ از کارشناس برنامه شفای رادیو معارف، دکتر مژده پورحسینی(دکترای تخصصی طب سنتی)
🌐 در صفحه اینستاگرام برنامه شفا، ما را دنبال کنید.
🔻
https://www.instagram.com/p/CG5UZ5aBEGe/?igshid=1hb5mlh9cln0c
//////////////////////
📚📚📚زردچوبه ، یا زعفران فقرا
یکی از پرمصرف ترین ادویههای دنیا با مزاج گرم و خشک در درجه دوم است.
قسمت مصرفی آن، ریشه این گیاه است.
تنها ادویه توصیه شده در همه مزاجها و همه سنین و همه فصول است به شرط نداشتن ممنوعیت مصرف.
امروزه خواص ضدالتهابی، ضدتوموری و آنتی اکسیدانی در مورد زردچوبه شناسایی شده است.
رنگ زرد تا نارنجی و بیشتر فوایدی که در خصوص آن گفته میشود به ترکیبی پلی فنلی به نام کورکومین برمیگردد.
۵۰۰ میلی گرم کورکومینوئید دوز خوبی برای تقویت سلامت روده و دور نگه داشتن التهاب است.
اما کورکومین قدرتمند است، اما به خودی خود ضعیف جذب میشود، بنابراین حتی در صورت مصرف دوز توصیه شده شاید مزایای زیادی به همراه نداشته باشد.
راه حل تقویت خواص آن این است که آن را با یک ادویه قوی دیگر مانند فلفل سیاه ترکیب کنید.
وجود مقدار خیلی کمی فلفل سیاه در کنار زردچوبه؛ جذب کورکومین در بدن را افزایش میدهد.
کورکومین در چربی حل میشود و میتواند همراه با غذای چرب مصرف شود.
📚فواید مصرف خوراکی
این ادویه خواص شگفت انگیز و خوبی دارد که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
درمان التهاب مزمن
درمان التهاب مفصلی
پیشگیری از پوکی استخوان
کمک به درمان افسردگی
بهبود عملکرد مغز، چشم و کبد
کاهش کلسترول
تنظیم سوخت و ساز قندها و چربی ها
پیشگیری از چسبندگی پلاکتی
کمک به درمان بی اشتهایی و سوء هاضمه
بهبود بزرگی خوش خیم پروستات
جلوگیری از سرطان
📚فواید مصرف موضعی
بندآورنده خونریزی جراحات سطحی
کاهش درد و ورم و ضرب دیدگیهای سطح بدن
شفاف شدن پوست (ماسک زردچوبه، عسل و ماست یونانی یا ماست کم چرب)
اما ممنوعیت مصرف زردچوبه…
افراد زیر در مصرف این ادویه زرد رنگ احتیاط کنند:
افرادی که به زردچوبه حساسیت دارند.
افرادی که کاندید عمل جراحی داخلی هستند.
بیماران مبتلا به ضعف و نارسایی قلبی
مبتلایان به بیماری هراس یا ترس بیش از حد
بیماران با سابقه سنگ کیسه صفرا
مبتلایان به رفلاکس، اسید التهاب و زخم انتهای مری
افرادی که خون رقیقی دارند یا از داروهای ضد انعقاد خون استفاده میکنند.
مبتلایان به بیماری سلیاک به علت احتمال آمیختگی با آرد گندم
مردانی که تعداد اسپرم کمی دارند.
📚قابل توجه افرادی که خودسرانه و مداوم شیر زردچوبه و کپسول زردچوبه میخورند
مصرف زیاد و طولانی مدت زردچوبه برای قلب مضر است و سبب زخمهای گوارشی و خونریزی گوارشی میشود.
تشخیص زردچوبه اصل از تقلبی
گاهاً برخی افراد سودجو، نشاسته، نان خشک، آرد جو یا آرد گندم رنگ شده با رنگهای صنعتی و گاهاً عطری، پودر هویج را به جای زردچوبه به افراد میفروشند، که ممکن است برای افراد حساس به گلوتن، مشکل ایجاد کند؛ پس تا جای ممکن ریشه آن را شخصاً خریداری کرده، بشویید و پودر کنید.
پودر اصل، باید به صورت پودری نرم، یکدست باشد، به هم چسبیده نبوده و رنگ آن زرد مایل به تیره بوده و بوی تازگی و طروات آن کاملاً مشخص باشد.
جهت تشخیص:
روش اول:
پودر را در آب حل کنید.
اگر اصل باشد نباید لکههای سفبد روی آب تشکیل شود.
روش دوم: یک قاشق زردچوبه را داخل یک لیوان آب جوش بریزید. برای چند لحظه بهم بزنید. اگر در زیر ۳ ثانیه آب جوش کلا رنگی شد، باید به اصل بودن زردچوبه شک کنید.
نکته کلیدی
زردچوبه را نباید در روغن سرخ کنید زیرا باعث سمی شدن آن می شود.
بلکه بهتر است آن را فقط تفت بدهید.
زردچوبه دارای ماده ای به نام کورکومین (نوعی آنتی اکسیدان طبیعی) است که اگر این ادویه در اوایل طبخ اضافه شود بخش زیادی از این ماده از بین می رود.
بنابراین مناسب است که در اواخر طبخ وارد غذا شود.
منبع: نیم محتوایی طبایع (باسپاس از دکتر مجید سلطانپور و دکتر مریم یزدیان)
https://tabaye.ir/everything-about-turmeric/
برای درمان روماتیسم و ورم مفاصل، زردچوبه معجزه میکند
✍️ به یک لیوان شیر ۱ قاشق چای خوری پودر زردچوبه را اضافه کنید و با ۱/۲ قاشق چای خوری عسل خوب هم بزنید و بنوشید.
🌿 @TebbolAeme 🌿
👈زردچوبه نسبت به آسپرین یا ایبوپروفن درتسکین درد ۳ برابر موثرتر است ۵۰ درصد از درد بیماران آرتریت راکاهش می دهد.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
//////////////////////////
زردچوبه را نباید در روغن سرخ کنید زیرا باعث سمی شدن آن می شود.
✍️بلکه بهتر است آن را فقط تفت بدهید.
زردچوبه دارای ماده ای به نام کورکومین (نوعی آنتی اکسیدان طبیعی) است که اگر این ادویه در اوایل طبخ اضافه شود بخش زیادی از این ماده از بین می رود.
بنابراین مناسب است که در اواخر طبخ وارد غذا شود.
🌿 @TebbolAeme 🌿
//////////////////
تشخیص زردچوبه اصل از تقلبی
✍️گاهاً برخی افراد سودجو، نشاسته، نان خشک، آرد جو یا آرد گندم رنگ شده با رنگهای صنعتی و گاهاً عطری، پودر هویج را به جای زردچوبه به افراد میفروشند، که ممکن است برای افراد حساس به گلوتن، مشکل ایجاد کند؛ پس تا جای ممکن ریشه آن را شخصاً خریداری کرده، بشویید و پودر کنید.
✍️پودر اصل، باید به صورت پودری نرم، یکدست باشد، به هم چسبیده نبوده و رنگ آن زرد مایل به تیره بوده و بوی تازگی و طروات آن کاملاً مشخص باشد.
🌿 @TebbolAeme 🌿
ممنوعیتهای مصرف زردچوبه!
❌اگر هر کدام از داروهای 👇زیر را مصرف می کنید،خوردن هر نوع مصرف زردچوبه بیشتر از میزان چاشنی در غذا را فراموش کنید.
👆آسپرین. کلوپیدوگرل یا پلاویکس. انوکساپارین. هپارین.وارفارین. دیکلوفناک.ایبوبروفن. ناپروکسن👆
⚠️اگر به هر کدام از مشکلات زیر 👇مبتلا هستید قبل از مصرف روزانه زردچوبه (بیشتر از میزان متداول در چاشنی غذاها) با پزشک متخصص طب سنتی مشورت کنید.
حاملگی
مشکلات کیسه صفرا
مشکلات انعقادی
ریفلاکس
سرطانهایی مثل سینه و رحم
کم خونی فقر آهن
ناباروی در آقایان
🖋دکتر فاضله حیدریان ( متخصص طب سنتی ایرانی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
///////////////////////////////////////
🔴 عوارض زردچوبه و کورکومین( عصاره زردچوبه)
🔷 با اینکه زردچوبه خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کنندگی و رقیق کنندگی خون دارد ولی مواردی را هم باید دقت کنیم.
♦️زردچوبه حاوی حدود ۲ درصد اگزالات است. در دوزهای بالا، این میزان اگزالات ممکن است باعث ایجاد سنگ کلیه در افراد مستعد شود.
♦️زردچوبه دارای اثر ضدانعقادی است، به این معنی که میتواند در لخته شدن خون اختلال ایجاد کند. بنابراین، مصرف آن همراه با داروهای ضدانعقاد یا رقیقکنندهی خون مانند آسپرین (Aspirin)، کلوپیدوگرل (Clopidogrel) یا وارفارین (Warfarin) میتواند اثرات این داروها را افزایش داده و به خونریزی بیش از حد منجر شود
♦️زردچوبه میتواند قند خون را کاهش دهد و به همین دلیل ممکن است اثرات داروهای ضددیابت یا انسولین تزریقی را تقویت کند.
♦️علاوه بر این، در کاهش فشار خون مؤثر است و باعث افزایش اثر داروهای ضدفشار خون میشود که ممکن است فشار خون را پایین تر از حد معمولی کند.
💐 در یک مطالعهی جدید هم مشاهده شد که مصرف حدود ۱۰۰۰ میلیگرم کورکومین در روز به بروز عوارض جانبی ظاهری منجر نمیشود.
https://eitaa.com/salamat_shamsaei