آخرین مطلب

چاشنی افراطی در زعفران و زردچوبه و مضراتش

🔰 استفاده همزمان این دو ممنوع !

🔸یکی از بهترین ادویه ها از نظر رنگ، بو، مزه و خاصیت زعفران است.
⚠️زعفران خاصیت منحصر به ‌فردی دارد که به‌عنوان حامل بعضی داروها و ادویه ها عمل می‌کند و می‌تواند ادویه‌های دیگر را به راحتی به قلب برساند.

✅این خاصیت زعفران مانند تیغ دو لبه عمل می کند یعنی هم می تواند مفید باشد هم مضر
❌اگر ادویه ای برای قلب مضر باشد استفاده همزمان از آن ادویه و زعفران در برخی از بیماران خطرناک خواهد بود. بعضی از خانم‌ها و آشپزها برای خوشرنگ تر شدن غذا بطور همزمان زردچوبه و زعفران را با هم بکار می برند.

✔️لازم به تذکر است که در کتاب‌های طب سنتی ذکر شده‌ است ، مصرف افراطی زردچوبه به‌شدت برای قلب مضر است. بنابراین کسانی که به هر دلیلی قلبشان ضعیف است و مشکلات و بیماریهای قلبی دارند و یا زود خشمگین می‌شوند و یا بیماری هراس (ترس) دارند باید از ترکیب زردچوبه و زعفران اجتناب کنند.

⚠️لطفا بدون اطلاعات کافی گیاهان دارویی را با هم مخلوط نکنید و برای صحت و سقم یک مطلب به افراد آگاه مراجعه کنید.

🖋 دکتر مرضیه اعلی زاده (متخصص طب سنتی ایرانی)

انجمنعلمیطبسنتیایران

👉 @persianmedicine 👈